Vibro Shaper véleménye, kedvezmény és vásárlás

Mi ez a Vibro Shaper?

Vibro Shaper egy olyan eszköz, amely lemezként önmagában vibrál. A készüléket úgy alakították ki, hogy a felhasználók az izmaikat a keletkezett rezgések segítségével állítsák fel. Ebben az összefüggésben a formázónak különböző izomcsoportokat kell képeznie, és a felhasználónak csak erre az eszközre van szüksége. Kiváló minőségű oszcillációs technológiának köszönhetően az izmok vibrációnak vannak kitéve, ami viszont a test szigorítását eredményezi. Az eszköz lehet működtetni három különböző intenzitási szintet, úgy, hogy összesen 50 izom-összehúzódások, és 99 különböző sebességgel reagáltathatjuk a formázó. A képzés enyhe az ízületeken, továbbá az ínszalagok és a csontok nem túlterheltek. A vérkeringés nőtt, ami izomlazítást eredményez. A gyártó vállalja, hogy napi 10 perces edzés elegendő a látható és észrevehető eredmények eléréséhez.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Kik számára alkalmas a Vibro Shaper?

vibro shaperA célcsoport a formáló minden ember, aki szeretné, hogy szigorítsák a testüket, anélkül, hogy a hagyományos edzés, mint a torna, vagy csak súlyemelés. Célzott a gyártó az eszközzel, amely olyan embereket céloz meg, akik a súlycsökkentést és a test feszesedését szeretnék összekapcsolni. Ez különösen a nők számára, akiket a cellulitisz befolyásol, és a testmozgás javítja a kötőszövet általános állapotát. A készülék megerõsíti a testet, és az is szükséges, hogy támogassa az izomépítést további képzés nélkül. A készülék kifejezetten azokra a személyekre irányul, akik egyszerűen meg akarják erősíteni az egész testüket, és holisztikusan építik az izmokat.

Milyen célokat érhetek el a Vibro Shaper segítségével?

 • cellulit harci: Az intenzív vibrációja eszköz, amely beállítható, hogy az egyes igényeket a felhasználó, biztosítja, hogy a szövetet meghúzásakor, így csökkentve cellulit. Ez viszont hatással van a kötőszövetre is, amely lassú állapotban a kifejezett cellulitiszért felelős. Rendszeres képzés a formázó mérsékelhetik ezt a problémát, és, végső soron, az általános állapota a test jelentősen javult, és még a nem kívánt cellulit csökken jelentősen a gyártó által.
 • Karcsúsítás: A készülékkel a fogyás érdemben kísérhető. Fogyás okoz általában a megereszkedett a bőr, mert a szövet nem tud gyorsan alkalmazkodni ahhoz, hogy az új súly és csökkentett testzsírszázalék és a csökkentett mennyiség a fogyás. A Shaper, a test fogyás egyszerűsíthető kellemes és hatékony módon, hogy a bőr segített, hogy húzza magát újra együtt, és kisimulnak.
 • Izomépítés: A rezgés révén a test teljes izomzata a készülék mozgása ellen dolgozik. Ez hatékonyan felépíti az izmokat, anélkül, hogy súlyokat kellene alkalmazni erre a célra. Az izomzat sokféleképpen épülhet fel, így az egész test izmai hasznát élvezhetik a formázó képzéssel.

A Vibro Shaper előnyei és hátrányai

A Shaper előnyei:

 • Napi 10 perces rövid edzés elegendő
 • a képzés nagyon hatékony
 • A Shaper segítségével a test összes izomcsoportja csak egy eszközzel érhető el
 • helytakarékosság
 • A test hatékonyabb meghúzása
 • Támogassa a testsúlycsökkentést
 • Az ízületek, a csontok és az ínszalagok mentesek

A készüléket hátrányai:

 • nem alkalmas terhes nők számára
 • egy teljesen képzetlen izomzat nem képes elnyelni az erős rezgéseket
 • nem alkalmas epilepsziákra, szívritmus-szabályozókra vagy arrhythmiákra
 • A gyártó azt ígérte, hogy fogyni lehet csak csökkentett étrend mellett
 • Viszonylag magas vételár a Vibro Shaper számára

Hogyan működik a Vibro Shaper Training?

A gyártó szerint elegendő, ha napi 10 percet állít fel a készülékkel az izomépítés és a test feszesedésének elérése érdekében. A készülék intenzitással állítható rezgésekkel működik, és egyedileg állítható a test edzésszintjére, valamint a testre ható, többé-kevésbé intenzív rezgésekre való hajlandóságra.

A készüléket különböző módon lehet használni. A felhasználó ülhet az eszközön, vagy tegye a kezét egy eszköz felhajtó pozíciójába, hogy jobban kezelje az egyes izomcsoportokat. Erre a célra a formázó kötelek vannak felszerelve, amelyekkel párhuzamosan a rezgésekkel és a karokkal kapcsolatos erőkifejtések megvalósíthatók.

A formázó általában több vagy kevesebb állítható oszcillációt eredményez. A test izomzata arra törekszik, hogy ellensúlyozza ezeket a rezgéseket, és így automatikusan megerősödik. Az izmok nagyon intenzív törzsének köszönhetően gyorsabb húzóhatást és izomnövekedést kapunk, amit súlyokkal lehet végrehajtani. Ezeket a vibrációkkal és a mély izomokkal lehet elérni, ami klasszikus képzéssel vagy csak nagyon nehéz körülmények között nem lehetséges. A Shaper sok különböző tulajdonságának közössége azt jelenti, hogy a képzés során különleges hatékonyságot biztosítanak.

Kívánt esetben a felhasználó állhat a készüléken, hogy végrehajtsa az izmok növekedését a lábakban és a fenékben. Ez az eszközön is le lehet ülni, ami különösen a fenék kezelését eredményezte. Ha a tenyér a készüléken van, és egyébként olyan helyzetben van, mint a push-up, ez erősítő hatást gyakorol a mellkasra és a hátsó izmokra.

Vannak speciális Vibro Shaper gyakorlatok?

A Shaper elosztva, beleértve a képzési sávokat a szállításban. Ezenkívül a felhasználó felhasználói kézikönyvet kap különböző gyakorlati javaslatokkal, valamint egy konkrét utasítással, amely gyakorlatok ideálisak az izomcsoportok számára. A plakát díszítőelemként csatolható a falhoz, és bemutatja a különféle gyakorlatokat. A gyártó azt is kifejezetten kijelenti, hogy a használati utasításokat alaposan el kell olvasni, mielőtt a formát használják a formázó helyes használatához, a gyakorlatok megfelelő elvégzéséhez és a helytelen kezelésből eredő sérülések megelőzéséhez. Némi háttérismerettel és gyakorlattal az egyéni – nagyon kevés szükséglet – mozgás nagyon jól kivitelezhető, anélkül, hogy szükség lenne egy edző irányítására vagy ellenőrzésére, mint például az egyéni gyakorlatok végrehajtása az edzőteremben.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Mit hoz az izomzacskó?

A rezgésképzést a legmagasabb sportolók hosszú ideig használják az izmok hatékony edzésére. Ez egyfajta edzés, amelyben az izmokat öt és 60 Hz közötti frekvenciatartományban mozgatják, és így izomösszehúzódást okoznak, ami viszont elősegíti az izomnövekedést.

A vibrációs edzés során a Vibro Shaper segítségével korlátozott az aktív mozgások a gyakorló által. Ehelyett az egész testet a stabil egyensúlyból hozza ki a stabil rezgések és az izmok összehúzódásokkal reagálnak a rezgésekre, hogy visszanyerjék ezt az egyensúlyt. Így csak passzív mozgásokat hajtanak végre. Ebben az összefüggésben lényegesen több összehúzódást hajtanak végre, mint a többi képzés esetében. Bár kevés saját mozdulatot hajtanak végre, edzés után kimerült, és érezni fogja az izmok előnyeit. A teljesítmény növelése egyedileg érhető el a gyakorló aktív és passzív mozgása révén.

A klasszikus tréningektől eltérően, amely csak a test izomzatának mintegy 60 százalékát érinti, minden izom aktiválódik. A fennmaradó izmok az úgynevezett mély izmok, amelyek 40% -kal részesednek a testben, és amelyek nem érhetők el a klasszikus képzésben, hanem feladata a test stabilizálásában. Ez a mély izom a rezgésképzéssel foglalkozik, ami azt jelenti, hogy ezzel az edzéssel az izmok 100 százaléka érhető el. Ez felismerhető, mivel a rezgésképzés után a gyakorlók olyan izmokat ismernek meg, amelyek korábban ismeretlenek voltak. A vibrációs tréning a narancsbőr elleni védekezésre, a testtömegcsökkentésre vagy más sportok alapképzésére használható, ahogyan gyakran az elit sportolók esetében is.

A testsúlycsökkentők még mindig különleges hatást érnek el, mivel a szervezeten belül a magasabb képzett izom nagyobb energiát igényel. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon nő a bazális anyagcsere aránya.

Általános Vibro Shaper Teszt

A Shaper egyik sajátossága, hogy egyetlen eszközzel az egész test izmait képzik. Ez a másik előnye az eszköznek az, hogy elérjük a mély izmokat. Ezenkívül vannak olyan viszonylag rövid képzési idők is, amelyek abból adódnak, hogy a Shaper-szel különösen intenzív edzés az izmok számára, ami nem érhető el az erősítő edzéssel. A készülék használata szorgalmazza a testet, és elősegíti az izom intenzív előmozdítását.

A hátrány az, hogy ezt az eszközt nem szabad használni az epilepsziában szenvedők, a Herzrhytmusstörungen vagy a pacemaker. Emellett ezeknek az embercsoportoknak gyakran érdekli az edzés végrehajtása, amely erősebbé és izmosabbá teszi a testet, valamint előnyös a fokozott izomtartalomban. A többi gyakorlattól eltérően azonban ezek a személyek nem használhatják a Vibro Shaper.

Általános Vibro Shaper tapasztalatok

Érdekesek az ellentétes véleményeket a formáló, mert általában az emberek kifejezzék képest negatív a készülék és annak hatásait elutasítja elsöprő ilyen típusú képzés és a vásárlás az ilyen berendezések és ezért mutat semmilyen személyes tapasztalatok. Ez viszont olyan felhasználókkal szembesül, akik saját tapasztalataikból és a képzésben nagyon pozitív eredményeket értek el. (Forrás: https://www.gutefrage.net/frage/hat-jemand-erfahrung-mit-dem-vibro-shaper). Itt olvashatod az Amazon vásárlói tapasztalatait!

A felhasználó bizonysága

 • 1. nap: A Vibro Shaper ragadta meg figyelmemet, mint kerestem olyan eszköz volt, ami segít, hogy rövid idő, hogy megszabaduljon egy kis súlyt, és hogy az én cellulit egy kis ellenőrzés alatt. A Vibro Shaper úgy tűnt, hogy igaza van nekem, ezért rendeztem el. Az ár nagyon elfogadható volt, ezért nem sokáig lógtam. A projektem első napján először foglalkoztam egy kicsit a kezeléssel, mert előzetes tájékoztatás nélkül nem akartam használni a készüléket. Tehát a napi 10 percet kell használnia. Az első 10 perces munkaművelés nagyon gyorsan megindult. Azt hiszem, mindig van ideje. Ezután jól érzi magát, de ez így van. Kíváncsi vagyok, hogy az eszköz hosszú távon hatékony lesz.
 • 7. nap: Amellett, hogy az eszközzel együtt dolgozom, kicsit próbálok kicsit adaptálni a diétámat, mert teljesen anélkül, hogy működne, akkor is, ha szeretné. A Shaper mindennapi életem szerves részévé vált. Este, amikor hazaérkeztem a munkából, hagytam, hogy 10 percig rázzak. Ez nemcsak működik, hanem bizonyos értelemben is ellazul: eddig nem rossz, egyedül a relaxációs hatás miatt.
 • 14. nap: Még két héttel az első használat után, annyira lelkes vagyok a készülék eddig. Segít nekem a munka után mindig egy kicsit lefelé, és lazíthatok. A mérlegek az első, kicsi eredmények, amelyekkel elégedett vagyok. Ugyanakkor azt is értékelem, hogy ezek a kevésbé eltérő étrendhez is kapcsolódnak. Mégis, ha ez segít, akkor jó!
 • 21. nap: Három héttel később észreveszem az első eredményeket, a bőrömre vonatkozóan. Egy kicsit rugalmasabb. Nekem van az az érzésem, hogy valami történik belül is. Lágyabbnak látszik, az egész szövetség kissé rugalmasabbnak tűnik. Lássuk, mi más. Három hét után valószínűleg nem számíthat túl sokat.
 • 30. nap: Egy hónap telt el, és a Vibro Shaper még mindig a mindennapi életem része. Mindkettőt reggel és este is rázza meg, szükség szerint. Úgy tűnik, hasznosnak bizonyul a túlsúly csökkentésében is, legalábbis mindig sokat izzadok, amikor napi rutinomat kapok. Többet tesz, mint gondolná. Időközben három kilogrammot veszítettem el, és nagyon elégedett vagyok. A cellulitisz is javult. Továbbá azt a benyomást kelti, hogy izomot fejlesztek, annak ellenére, hogy nem is csinálok semmit. Meglepődtem.
 • 60. nap: Két hónappal ezelőtt kezdtem el használni a készüléket. Még mindig nagyon jó az eszköz használatával, és a súlyom csökken. Közelebb vagyok a célomhoz.
 • 90. nap: Most már túl vagyok a célom, de még mindig szeretném használni a Vibro Shaper-t, mert csak segít ellazulni. Sokat veszítettem el, és ajánlom az alkalmazást bárkinek, aki egyszerűbb segítségre szorul több probléma kezelésében.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Mi a helyzet a Vibro Shaper költségekkel?

Az eszköz megvásárlásának költségei a háromjegyű tartományban vannak. Azonban ellentétes, hogy a tréning most véglegesen, bármikor előfizetés nélkül végezhető az edzőteremben. Mivel nincs szükség különleges ruházatra, a képzés csak a Shaper megvásárlásával hajtható végre. Kivéve a posztert, amely számos gyakorlati javaslatot kínál, és fel lehet függeszteni a falra, további vásárlásokra nincs szükség.

Hol lehet megvásárolni a Vibro Shaper?

A shaper elérhető többek között az Amazonon keresztül. Itt még olcsóbb, mint az Amazon, és további csomagolás és szállítási költségek nélkül kapható.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vibro Shaper
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Cryptosoft
Pénz

Cryptosoft véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
Money Amulet
Egészség

Money Amulet véleménye, kedvezmény és vásárlás