A különböző fizetős TV csatornák Sky Németország

TV: Az ablak a tapasztalat világába

Az a tény, hogy a szabadidőnk nagy részét tévét nézni tölti. Pihenni a kanapén, egy hosszú munkanap után, ebédidőben, egy baráti vagy családi összejövetelben – a televízió az életünk szerves részévé vált. Ez mindennapi életünk részét képezi. Természetesen nem mindig találjuk meg pontosan azt, amit látni akarunk. A programajánlat nem mindig jó, és néha felborít. Van azonban megoldás. A fizetős TV-csatornák, mint például a Sky Deutschland, számos szórakoztató programot kínálnak. A programok széles választéka nem csak szórakoztató, de mindenki számára van valami, akár gyerekprogram, film, sport, riport vagy hír. , A Pay TV-állomások, mint például az Égbolt Németország, számos programot kínálnak. Természetesen ez nem minden. A 2013-tól közzétett elemzés azt mutatja, hogy a fizetős TV-csatornák felhasználói több mint 14.000 TV-premiert élveznek. Ami a képminõséget és a hangzást illeti, ezek kiemelkedõek. Az első adás 14.000 német televízió nem csak a filmekről, hanem a sportközvetítések 39 százalékkal, majd a filmek és más kitalált programok 31 százaléka, a dokumentáció 17 százalékkal, gyermek programok, 10 százalék és zenei programokban 3 százalék , A Private Broadcasting Association és a Telemedia e.V. által 2013-ban közzétett tanulmány bemutatta a programokat, a változatosságot és a minőséget is, amelyet a Pay TV állomások, mint például a Sky Deutschland kínálnak a nézőknek.

Az elemzés azt is bizonyította, hogy nem csak a választék és a minőség, hanem az innováció teszi a fizetős TV-csatornák annyira népszerű. Az egész program szórakozást kínál az egész család számára. Az egyik előnye a kereskedelmi szünetek nélküli program is. Ez még inkább népszerűvé teszi a fizetős TV-állomásokat, mint például a Sky Deutschland. Minden film szerelmeseinek, akik szeretnék, hogy kényelmes otthon nézi a filmet, anélkül, hogy az öröm zavarja állandó reklámszünet a fizetős TV-csatornák, ezért természetesen az első választás. A bemutatók havonta körülbelül húsz alkalommal fognak levegőt venni. A számos különböző filmeket naponta sok fizetős tv-csatorna 80. Bár ez lehet körülnézni, mire az adás nem a fizetős TV-csatornák jöttek fel, amit – a késleltetett adás, több állomások. Ez általában egy óra vagy 24 óra, és lehetővé teszi a kívánt film vagy sorozat megtekintését a megfelelő időben. A fizetős csatornákon sugárzott filmek áttörhetetlenek, és nem vágnak.

A fizetős csatornák kínálnak

A német fizetős csatornák közül a Sky minden bizonnyal első helyen áll, és Németország legnagyobb fizetős TV szolgáltatója. A négy különböző csomag mellett a Sky SkyGo, a video-on-demand programot is kínálja ügyfeleinek. TV-csatornát fizetni a Kabel Germany-nek is, amely az első a Triple Play ajánlatával kezdődött. A Kabel Deutschland 108 különböző TV csatornát kínál a Komfort 50-ben, és a Unitymedia Kabel BW különböző zenei csatornákhoz is hozzáférést biztosít.

Previous Post
valgosocks
Egészség

Valgosocks véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
Psorifix
Szépség

Psorifix véleménye, kedvezmény és vásárlás