Tactical Smartwatch V3 véleménye, kedvezmény és vásárlás

A sport és az egészség mai világában egyre fontosabbá válik az olyan eszközök, mint például az  intelligens szemlélők. Sajnos, a piac olyan nagy, hogy gyorsan elveszíted a pályát. Különösen a minőség és a jellemzők tekintetében. Míg gyakran nagyon drága modellek egyszerűen csak minimális jellemzőket kínálnak, és elsősorban a névért fizetsz, az olcsóbb alternatívák gyakran hátrányba kerülnek, hogy mindig nehézségeik vannak a kompatibilitással. Vettünk egy pillantást a Tactical Smartwatch V3-ra. Olyan termék, amely ötvözi a kiegyensúlyozott sporthoz szükséges összes funkciót. Ez az óra nemcsak kiváló okos óra, hanem jó ár-érték arány is. További információ az alábbiakban foglalható össze.

Mi a Tactical Smartwatch V3?

Először is, azok számára, akik nem tudják, milyen okos néző: ez az eszköz viselése olyan, mint egy hagyományos karóra, de több funkcióval rendelkezik, mint az óra megjelenítése. Számos okostelefonnak van funkciója a pulzus mérésére, ezért elengedhetetlen a sport számára. Ugyanakkor vannak olyan eszközök is, amelyekkel a különböző alkalmazásoknak vagy a Skype használatának köszönhetően a WhatsApp is használható, hogy telefonhívásokat kezdeményezzen. Ezeket a kapcsolati opciókat az okostelefonokon vagy táblagépeken általában megtalálható egyes programok hajtják végre, amelyek viszont elárasztanak néhány okostelefont. Ezenkívül néhány külön Sim szükséges. Egy másik nagy probléma a legtöbb okostelefonnal, hogy alkalmas lehet sportfelhasználásra, de nem adhatja ki a vizet. Vagyis, ha a medencébe teszed őket, akkor a leghosszabb időtartamra volt néhány jellemző. A bemutatott Smartwatch mindezen előnyöket és funkciókat egy óra alatt ötvözi, és még mindig viszonylag olcsó. Íme egy pillantás az összes tényre:

 •  alkalmas iOS és Android alkalmazásokra
 •  saját sportfelszereléssel rendelkezik, amely mind nappali, mind éjszakai funkciókat kínál
 •  az összes terep
 •  A legújabb generációs akkumulátor
 •  ergo hosszú élettartam
 •  ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek

Ezzel az órával jól felkészült, függetlenül attól, hogy az úton van. Ezért az alábbiakban szeretnénk megvitatni a többi funkciót és működési képességét.

Kik számára a Tactical Smartwatch V3 a megfelelő termék?

Különösen azok, akik nem követik az összes trendet, és olyan optimális eszközt keresnek, amely minden funkciót összekapcsol és használ a sport számára, ne tévesszen meg ezzel a smartwatch-tel. A modell elsősorban a férfiakra irányul, de a hölgyek is, akik egy órára nagyobb tárcsázást igényelnek és értékelik a funkciókat, előnyösek lehetnek a smartwatch vásárlásában. Az óra egyik legfontosabb előnye, hogy nem függ semmiféle frissítést a tervezés vagy a funkciók tekintetében. Többéves felhasználásra készült, és nem kell félni attól, hogy fél év vagy egy egész év múlva új modell jelenik meg. Ez teszi őket annyira vonzóvá minden közönség számára.

Tactical Smartwatch V3 technikai részletek

Természetesen szeretnénk még egy kicsit többet tudni az óra technikai jellemzőiről, és itt egyértelműen összefoglaljuk:

 •  Crystal Corning Gorilla üveg 4
 •  Vízálló ház DLC-ből (perforált szénbevonat)
 •  modern akkumulátor, akár 33 hónapos akkumulátor élettartam, töltés nélkül
 •  Teljes nézet napfényben lehetséges
 •  Rozsdamentes acél használata a házban
 •  Gravitációs érzékelő
 •  Adattárolás lehetséges
 •  Napi tevékenységekhez alkalmas
 •  Lehetőség van a hívások és a közösségi hálózatok számára is

Az integrált Crystal Corning Gorilla Glass 4 egy innovatív kristály, amely tökéletes kilátást biztosít közvetlen napfény esetén is. Ezzel szemben ugyanakkor robusztus a külső hatásokkal szemben. Az óra vízálló házzal is rendelkezik, amely vízálló 5 ATM-ig. Az akkumulátort úgy tervezték, hogy legfeljebb 33 hónapig tartson, anélkül, hogy ki kell cserélni. Az adattárolás lehetővé teszi, hogy rögzítse a sportban elért összes eredményt, valamint minden egyéb előre beállított adatot. A funkciók olyan kiterjedtek, hogy képesek lépést tartani a modern csúcsmodellekkel. A hívások mellett a WhatsApp vagy a Skype értesítése is lehetséges. A smartwatch sok nyelven is használható. A német és angol nyelv mellett spanyol, portugál, japán, olasz, orosz és francia nyelven is elérhető.

Hogyan használhatom a Tactical Smartwatch V3?

A Tactical Smartwatch V3 alkalmazkodik a mindennapi élethez, és olyan feltételeket kínál, amelyeket egy okostelefonhoz elvár. Például naplózza a gyakorlatokat. Ugyanakkor a távolságok mérhetők úgy, hogy mindig teljes áttekintést kapjon. Egy másik előny az, hogy olyan öngyilkosságokat hoznak létre, amelyeket korábban csak mobiltelefonnal lehetett rögzíteni. Az óra használható a párosított okostelefon tökéletes irányítására. Ha akarod, megfigyelheti az alvásodat. Mert gyakran itt vannak azok a problémák, amelyek a mindennapi életben képesek lesznek. A testmozgás során mérik a kalóriafogyasztást. Eközben az üzenetek fogadása különböző szolgáltatásokon keresztül lehetséges. Így a hívások és a Twitter üzenetek közvetlenül az órára érkeznek, valamint a Skype és a WhatsApp üzenetek. Az óra vízállósága biztosítja, hogy megbízható partnerré váljon az úszáshoz és az úszáshoz. A terméket egy gravitációs érzékelő kerekíti le, amely több értéket is képes mérni, mint bármely más hagyományos okostelefont.

ik a Tactical Smartwatch V3 előnyei és hátrányai?

Mint bármely más gadget, ennek is vannak előnyei és hátrányai, amelyeket előre értesíteni kell. Ezért ezeket világosan összefoglaljuk:

előnyök

 •  könnyű kezelhetőség
 •  sok funkció
 •  vízálló
 •  Jó ár-érték arány
 •  fogadja a hívásokat és az üzeneteket is
 •  alkalmas az internetre is

hátrányok

 •  kis képernyő egyes alkalmazásokhoz

Ha túlzottan alkalmazza az alkalmazásokat, az óra minden bizonnyal elérheti korlátait. Kinek őszinte, aki azt is be fogja vallani, hogy a kisképernyős nem rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy áttekintést nyújtson, mint például mobiltelefonnal. Mindazonáltal, sikeres és nagyon kedves társ, amikor a sportesemények vagy hasonlók irataira. Pontosan láthatja, hogyan fejlődhet, és a dedikált alkalmazással mindent el tud tekinteni. Ez sokkal több tulajdonsággal rendelkezik, mint más eszközök a piacon, és vízálló is, és elérhető áron. Az előnyök tehát nyilvánvalóak. Á

ltalános Tactical Smartwatch V3 teszt

Többet akarunk tudni róla, és négy héten keresztül intenzíven teszteltük. Ismerjük a piacon megtalálható tipikus modelleket is, mint például a Fitbit vagy az Apple Watch. Tehát tudni akartuk, hogy egy olcsóbb modell még mindig képes lesz-e lépést tartani. Ami rögtön rávett minket, annál hosszabb az akkumulátor élettartama. Itt más modellek előre meghibásodnak, még akkor is, ha azokat jól ismert gyártók értékesítik. A technológia egyszerűen nem kész versenyezni a vizsgált modellel. Egy másik plusz a sok funkció, amit az óra kínál. A smartwatch nagy teljesítményt nyújt a tesztelésben, rögzíti a számítógépen később beadandó képzési eredményeket, vagy az alkalmazást, amely könnyen telepíthető a telefonra. Egyébként nem volt gondunk, hogy összekapcsoljuk az alkalmazást az iOS vagy az Android órájával. Ha szeretné használni az értesítések funkcióit, akkor készen kell állnia egy nagyon kis képernyőre. De ezt a problémát a nagy gyártók is ismerik. Ehhez előnyben részesítik a mobiltelefont vagy táblagépet, ahol mégtöbbet láthatunk. Mindent összevetve azonban sokat tudtunk csinálni az órával, és tökéletesen támogatott minket edzés közben. A funkciók, mint például a Skype vagy a WhatsApp hasznosak, valamint a telefonhívások fogadása, amikor úton vagy, és nem húzza ki a telefont a zsebéből. A modell tehát versenyezhet a nagyokkal, és nem kell elrejteni.

Általános Tactical Smartwatch V3 tapasztalatok

Bárki, aki az interneten néz, több tapasztalati jelentést kap a gadget olvasásához. Azonban a termék itt is jó oldalát mutatja, és hasznos eszköz mindenki számára, aki többet szeretne tenni a képzéssel. Ez azt jelenti, hogy a művelet rendkívül egyszerű, a felvételi és képzési alkalmazások hasznosak és a többi funkció vonzó mindenkinek. Az ajánlások remekek, ezért csak támogatják azt, amit a tesztünkben már láttunk. Itt olvashat más vevői véleményeket!

Ismertek a Tactical Smartwatch V3 problémák?

Eddig nem ismert problémák a Smartwatch-szal. Mivel vízálló, tökéletesen használható az úszómedencében is, ahol más ilyen termékek már most is nehézségeket okoznak. Ezért ideális eszköz bármilyen sporthoz, anélkül, hogy bármilyen problémát okozna.

Hol lehet megvásárolni a Tactical Smartwatch V3-at?

A smartwatch a legjobb az Amazonon keresztül, ahol nem csak a legkedvezőbb árú, hanem a különböző gyártók számára is elérhető. Itt végül a legjobbat keresik. A postaládázási ház megrendelésével az Amazon-on elérhető előnyöket is felhasználhatjuk. A vásárlási értéktől és az eladóra vonatkozó iránymutatásoktól függően a szállítmányozás ingyenes, és a fizetéskor semmilyen kockázatot nem vállal.

Tactical Smartwatch V3 felülvizsgálat

A Tactical Smartwatch V3 kiváló okostelefon, amely sokféle célra használható. Javasoljuk, hogy folytassa, nem csak a funkciók miatt, amelyek segítségével a Skype és a WhatsApp is használhatók. Ugyanakkor számos összehasonlító modellje van, amely vízálló, így szinte minden sport számára alkalmas. A jó ár-teljesítmény arány egészíti ki az egészet.

Karosszéria DLC-ben (fúrószén-bevonat). Vízálló 5ATM *, az IP67 miatt nem fél a víz és a por miatt

Protokoll Crystal Corning Gorilla Glass 4, napfény-látható keret, még az extrém fényviszonyok között is elolvassa az időt.

Funkciók: Alkalmazás saját, Count lépések, Égetési kalóriák, Riasztások, Energiatakarékosság, Távoli kamera, Bejövő hívások, Értesítések (SMS, Facebook, Twitter, Skype, WhatsApp, WeChat). Az energiatakarékos funkciónak köszönhetően az akkumulátor élettartama legfeljebb 33 hónap

APP Nyelv: angol, francia, olasz, német, orosz, spanyol, portugál, japán

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tactical Smartwatch V3
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Varikosette
Egészség

Varikosette véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
collamask
Szépség

Collamask véleménye, kedvezmény és vásárlás