Tactic Air Drone vélemények, használata és ár

Amikor nagyon különleges filmképeket készítünk, a drónok nagyon népszerűek ezekben a napokban. Lehetővé teszik a légi fényképezés lehetőségét, és kiváló minőségű felbontásban rögzítik az anyagot. De a drónok nem mindig olyan praktikusak, hogy nyugodt képeket készíthessenek velük, vagy más gondolatuk van, hogy együtt kell élniük. A gyenge akkumulátor mellett a gyenge repülési magatartást is magában foglalja, amely lehetetlen vezérelni. Ma a Tactic Air Drone-val foglalkozunk. Olyan drone, amely akár 4 k minőségben is rögzíthető.

Tactic Air Drone

Mi a Tactic Air Drone?

Ez a repülőobjektum olyan drone, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felvegye a légi felvételeket. A rugalmas rendszer az Ön karja alatt marad, és rendelkezik olyan technikai jellemzőkkel, amelyek lehetővé teszik a videofelvétel legfeljebb 4k minőségben történő rögzítését. Íme a gyártó által megígért tulajdonságok:

 • Intelligens követés funkció
 • Kettős kamera és kép a képben
 • gesztusfelismerés-vezérlés képfelvétel segítségével
 • Motoros aktív 4K kamera
 • 20 perc hosszú távú repülés Modularbatterie
 • Optikai áramlás elhelyezése

A drone lehetőséget ad az üzemeltetőnek, hogy bármikor szabadon mozogjon. Az integrált barométeren keresztül a drone csak olyan magasan repül, mint amennyire beállított, és képes követni a címzettet, bárhová is megy. A kamera a vezérlőn belül lehetővé teszi, hogy mindig nyomon kövesse. A felvételek akár 20 percig is eltarthatnak, amíg az akkumulátor leáll. A drone is képes önállóan leszállni, mielőtt elfogyna az energia. Az optikai áramlás pozícionálása garantálja a jó képeket, mintha csendes fényképezőgéppel végezték.

Tactic Air Drone_4

Mit segít a Tactic Air Drone?

Ha szeretne néhány igazán jó képet készíteni a levegőből, akkor általában drone-t használ. Könnyen mozgathatók, és mindenekelőtt nehézségek nélkül működnek és még mindig készítenek képeket. Bizonyos ügyekben egy ilyen drone nagyon hasznos. Legkésőbb a következő esküvőn vagy a nyaraláskor a drone már nem lesz otthon, mert olyan képeket hoz létre, amelyeket szeretne emlékezni.

Miért van szükségem egy Tactic Air Drone-ra?

Elvileg a drone mindenkinek szolgálhat, aki egy kicsit elképzelte az ügyet. Ezért a célcsoportot nem lehet olyan egyértelműen besorolni, amelyre célzott. Még a serdülőknek is képesnek kell lenniük arra, hogy gyorsan kezeljék azt, a felnőttek videofelvételeket készítsenek, vagy bármit, ami elvileg a hozzájuk tartozó objektív előtt áll. Hasonlóképpen, az idősebb generációnak minden bizonnyal szórakoznia kell a műveletet, mert könnyen megtervezhető, és annyira optimalizált, hogy nem tudja megtörni. Így minden korosztályban gyakorlatilag szórakoztató.

v

Hogyan használják Tactic Air Drone?

Ha mozog, a drone néhány összecsukható karral rendelkezik, így útközben is magával viheti. Miután kicsomagolta és telepítette az alkalmazást a mobiltelefonjára, csatlakoztassa azt a vezérlőhöz, és készen áll az útra. A drone-t csak be kell kapcsolni, és az alkalmazást nyitni és kikapcsolni kell. A vezérlés néhány vezérlésen keresztül történik, a tökéletes áttekintés megtartja a képet a képben.

Ez a felvétel közben is nagyon eltérő szögeket változtathat. Bárki, aki magáról szeretne fényképezni, de a levegőből, alulról csak egy gesztust ad a drone-nak, és néhány fotót önállóan vesz fel. Ha egy adott útvonalat tervezünk, az ujjával könnyedén nyomon követhető a képernyőn, és a drone pontosan az irányba repül. Az egész idő alatt forgatják, valamikor 20 percen belül visszajön a földön, egy újratöltés.

Melyek a termék előnyei és hátrányai?

Mint minden szerkentyű, saját előnyei és hátrányai is, amit tudnod kell. Tehát röviden összefoglaljuk, mi fontos.

előnyök

 • könnyen kezelhető
 • sok mód a legjobb felvételek jobb működéséhez
 • akár 4K képminőség
 • 20 perc futási idő lehetséges

hátrányok

 • A töltés hosszabb időt vesz igénybe, mint a futás

Az egyetlen pont, amit egyesek hátránynak tartanak, az, hogy a drone körülbelül 150 percet vesz igénybe ahhoz, hogy teljes akkumulátorral repüljen vissza. Csak 20 percet tart a levegőben. Ellenkező esetben a felhasználónak csak akkor van előnye, mert a drone könnyen használható, sok módot használ a jó állíthatóság és a jobb működés érdekében, és jó képeket készít, amelyek jól néznek ki egy nagyképernyős TV-n.

Általános Tactic Air Drone teszt és minőség jellemzők

Ami a minőségért beszél, a 4K-ban forgatható kamera integrálása. Egyedül, ma a legkevesebb drón a világon. Emellett számos összehasonlító modell használhatósága semmi közel sem olyan jó, mint ez. Saját tesztünkben azt is megállapítottuk, hogy a képek megfelelően működnek.

Még a kezdők is jól illeszkednek a modellhez, és lövéseket készítenek, amelyeket ritkán készítettek az olcsó drónok. Azt is mutatja, hogy a termék például pótalkatrészeket is hoz, ha egy légcsavar lebomlik. Összességében nagyon elégedettek voltunk mind a szállítással, mind a teljesítménygel, ezért nagyon ajánljuk Tactic Air Drone. – Kezdőknek is!

Általános Tactic Air Drone tapasztalatok és vélemények

Az interneten is más véleményeket nézett, és olvasta az egyik vagy a másik felülvizsgálatot. Összességében ezek többnyire pozitívak, és az a tény, hogy a legtöbb nem rendelkezik egyetlen drónnal. Mivel csak 20 percig fut, általában egy másodpercet vagy harmadikat kapnak, így egy hosszabb felvételi idő fedezhető. Természetesen ez is egy lehetőség – Emellett a drone jó ár-érték arányt is fel tud mutatni.

Ezt sok felhasználó is dicsérte. Gyakran sajnos így a drónok sok pénzt költenek, majd viszonylag gyorsan törik. A legtöbb ember azt ajánlja, hogy ajánlja a készüléket, és rengeteg szórakoztató videót készítsen. Még a kezdőknek sem volt nehézségük a művelettel, míg a más drónok fejlett és ismerősei észrevették, hogy ritkán láttak ilyen jó minőséget egy drónban. Összességében a termék annyira jól fogadták.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Vannak ismert Tactic Air Drone problémák?

Kivéve azt a tényt, hogy 150 percre van szüksége a feltöltésre, alig van probléma a drone-val. A lényeg az, hogy ne veszítse el a kapcsolatot a drónnal. A modellben a legmagasabb távolság 100 méter, amit nem szabad túllépni. De ez általában elég. Azonban, ha egy kicsit túl magasra repülsz, óvatosnak kell lenned, különben elveszíti az eszköz irányítását.

Hol lehet megvásárolni a Tactic Air Drone-t?

A drone a legjobban közvetlenül a gyártótól rendelhető meg, amely az interneten saját honlapján kínálja őket. Itt kaphat hozzáférést a különböző árelőnyökhöz is, amelyek a szolgáltató számára biztosítják. Ez nemcsak több eszközt tartalmaz, olcsóbb áron, hanem költséghatékony szállítást és gyors szállítási időt is. A megrendelés gyorsan történik, és a fizetési lehetőségek mérsékeltek, így gyakorlatilag nincs kockázat. Érdemes megpróbálni minden esetben.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Tactic Air Drone Műszaki adatok

Beszéljünk a drone műszaki jellemzőiről. Ezeket egyértelműen felsoroltuk:

 • Kamera: 1080P széles szög
 • Beépített fonófej: 6 tengelyes gyro
 • 2,4 GHz-es távirányító
 • Távvezérlő távolság: 100 méter
 • Képsorozat távolság: 1-5 méter
 • Adó teljesítménye: 3.7V 350mAh beépített akkumulátor
 • Maximális repülési idő: kb. 20 perc
 • Akkumulátor: 3.7V 1.800mAh Li-Po akkumulátor
 • Töltési idő: kb. 150 perc
 • Méret: 136x85x60 mm (hajtogatott), 270x260x60 mm (kihajtva)

Tehát a drone nem nagy a képességein, amikor kibontakozik. Ezen kívül alkalmazást használ, a készségek tovább kihasználhatók.

kézbesítés

Tactic Air Drone minősítés és ajánlás

A drone a piac számos modelljének nagyszerű alternatívája. Nemcsak tökéletes hátteret biztosít a jó forgatáshoz, hanem nagyszerű a különleges forgatási szándékok megvalósításához is. A légi fotózás teljesen másképp jelenik meg a drone képességeivel. Ezenkívül a mellékelt alkalmazással a képek is javíthatók.

Mindent összevetve, egy szép drone, amely sok lehetőséget kínál a kezdők és a fejlett játékosok forgatására. A terméket ennek megfelelően ajánljuk. Ezenkívül nem tehetsz rosszul a rendet, vagy kockáztathatsz valamit. Biztos lehet benne, hogy ha megérkezik egy ünnepséghez, akkor a felvételek minden bizonnyal benyomást keltenek majd. Egyéb vevői véleményeket találsz, ha rákattintasz erre a linkre!

csomagolás

Információ a szállító és a szállítási partnerről

A terméket Hyper Sls ltd nevű cég gyártja. Eladott, amely Hong Kongban található. Emellett telefonos forródrótot is kínál ügyfeleinek, ahol megválaszolatlan kérdések merülhetnek fel. További részletek nem ismertek a szolgáltatóról. Itt van a cím:

 •     Hyper Sls Ltd.
 •     7 / F, The Grande épület
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, HongKong
 •     Telefon: +44 20 3808 9234 (24 óra áll rendelkezésre)

Honlap: https://shop.hyperstech.com/ *

Források és további hivatkozások listája
 1. https://namerre.hu/amit-dron-vasarlas-elott-nem-art-ha-tudsz/
 2. https://www.alza.hu/dronok/18855539.htm
 3. https://reelcomp.hu/mire-hasznalhato-egy-dron

Tactic Air Drone

8.4
anyag 8.0
Alkalmazhatóság 9.0
Használat 8.5
Ár 8.0
Previous Post
aqua disiac
Tesztoszteron

Aqua Disiac vélemények, használata és ár

Next Post
arthrolon
Ápolási Termékek Ízületek

Arthrolon vélemények, használata és ár