Silane Guard véleménye, kedvezmény és vásárlás

A karcolás a festékben, vagy az évek során a csúnya elszíneződés miatt a gépkocsi megfelelő viseléssel jár. Azok, akik elég korán indulnak ahhoz, hogy megvédjék az autót az ilyen problémáktól, még mindig vannak benne, még akkor is, ha az autó egy kicsit idősebb. Természetesen növeli a viszonteladási értéket, ha a festék jó formában marad. De hogyan lehet ezt garantálni? A legtöbb polírozószer, amely egy bizonyos kor után felhasználható, általában a festék rétegét dörzsölje, és a tömítők csak olyan vékony réteget alkalmaznak, amely még a legtöbb karcolást sem védi. Szóval Silane Guard-ot próbáltunk egyszer. Olyan termék, amely kiváló védelmet nyújt a gépkocsinak, és ezért jelentősen javítja a járművet. Nézzük meg ezt részletesen.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Mi a Silane Guard?

Silane GuardAz autók csúnya megjelenése az évek során nagyon eltérő. A környezeti hatások nem teljesen ártatlanok. A rovarirtó az autópályán, a növényi részecskék, amelyek a levegőn átszivárognak a festéken és ott ragadnak, vagy csak olyan ágak, amelyek az autó oldalán futnak és ragaszkodnak a hagyatékhoz. Az a tény, hogy minden autó egy bizonyos idő elteltével rajzolódik meg, akár a karcolásoktól, akár a megpróbáltatásoktól, hogy eltávolítsuk a festékről a kellemetlen környezeti hatásokat. Akár színes polírozás, akár hasonló tömítések – nem ugyanolyan hatásúak, mint a Silane Guard. A termék egy folyékony pohár vízből áll, amely a festék felületét tömíti, de lényegesen erősebb, mint bármely más, a piacon lévő pecsét. Az alábbiakban bemutatjuk a funkciókat:

 • védi a test minden színét
 • megfelel bármilyen járműtípusnak és festéknek
 • biztonságos védelmet nyújt a kis repedések ellen
 • víz is taszítja

Bárki, aki az autóját helyesen kezeli a termékkel, egy év múlva békés lesz, mielőtt olyan sérüléseket vagy könnyeket észlelne, amelyek nem vonzóak. És az alkalmazás olyan egyszerű. A szervezet hasznot húz, és a jármű értékét is. Hasonló hatásokat már láttak az okostelefonok megjelenítésekor. A színes védelem azonban egy kicsit erősebb és alkalmas bármely jármű körülményeihez.

Kinek a Silane Guard a megfelelő termék?

Mindenki, aki fontos szerepet játszik az autójában és megjelenésében, előnyös a termék használatából. Mert nemcsak megőrzi a festék gyönyörű megjelenését, hanem növeli a viszonteladási értéket is. Mert nem ritkán, ez egy tényező, ha egy nap új autót szeretne vásárolni, és újra eladja a régiet. A festéket mindig a vevő vizsgálja meg, és akár négy számjegyű összeget is felvehet, ha ez a lehető legjobb. Még a régebbi festékek is részesülnek a termékkel való kezelésben, mivel ez frissítésre és a további külső hatások ellen védett.

Silane Guard műszaki adatai

De mit tartalmaz ez a termék, ami annyira hatékony? Ezt egyszer nézzük. A terméket Wilson nevű japán gyártó készítette, és egykomponensű készítmény, amely nem szükséges tovább keverni. A vízilabda tömítés könnyedén alkalmazható, és egy csomag tart 2-3 kezelést. Így egész évben élénk színű, és még rendszeres kezeléssel is számíthat rá. További technikai részletek:

 • Védi a karosszéria eredeti színét
 • fényes megjelenést kölcsönöz
 • Ezenkívül víztaszító
 • véd a kisebb repedések ellen
 • Sűrűbb autós samponnal is védi a rendszeres mosodát

Tehát nem csinál semmit, ha még alaposan megtisztítja az autót a nagy szennyeződés után. A védőréteg tökéletes felületet ad a festéknek, amely védelmet nyújt a további ütközés ellen.

Hogyan működik a Silane Guard alkalmazás?

Természetesen a tartósság helyes használata elengedhetetlen. Ezért a gyártó ajánlást tett a termék használatára vonatkozóan.

 • 1. lépés: Az autó tisztítása és zsírtalanítása. Ez alapvető fontosságú a karosszériához, amikor azt később a termékkel kezelik.
 • 2. lépés: A szivacs jól áztatta a terméket. Ezután a kompozíció az autóra kerül.
 • 3. lépés: Kb. 5-10 perc elteltével szárítsuk meg, majd a felületet nyomás nélkül kendővel megtisztítjuk.
 • 4. lépés: Ismételje meg az 1-3. Lépéseket, amíg összesen 6 réteg van az autóban.

Az autó után jól védett a külső hatásoktól. A védelem biztosításához a rétegek mennyisége szükséges.

Mik a Silane Guard előnyei és hátrányai?

Természetesen minden szerszámgép rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal, amelyeket előre tájékoztatni kell. Tehát megragadtuk a lehetőséget és mindent összefoglaltunk:

A Silane Guard előnyei:

 • egyszerű alkalmazás
 • a teljes test védelme
 • Tömítés kisebb repedésekkel szemben
 • minden festéktípushoz használható
 • adta a kocsit a régi ragyogásnak
 • növeli a viszonteladási értéket is

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Silane Guard hátrányai:

 • Az első kezelés egy kicsit drága

Ha először használja a terméket, akkor ideális esetben 6 réteget kell alkalmazni. Az utána következő kezelések is kevesebbet tartalmazhatnak, mégis, hogy milyen gyakran ismételjük meg az eljárást. Az optimális védelem érdekében rendszeres használat kötelező. A kezelés ezután rendkívül egyszerű marad, és jó védelmet nyújt minden környezeti hatás ellen. Egy másik nagy előnye, hogy bármelyik lakk kezelhető a termékkel, és még a fémes festékek is könnyen kihasználhatják, mert ez egy víz-üveg tömítőanyag.

Általános szilángát-teszt

Természetesen kipróbáltuk a színvédelmet, és három különböző autóra próbáltuk. Az a tény, hogy minél nagyobb a jármű, annál nagyobb az erőfeszítés. Az egyik előny azonban az, hogy ha polírozó gépet használ, például nyomás nélkül használhatja. Minden egy kicsit gyorsabb, és a hátrányokat eltávolítja a termékből. A vízi üveg védelme nem kellemetlen szagokat bocsát ki, és nagyon gazdag, ha az autóra van felszívva, így háromféle kezeléssel könnyen el kell érni a mennyiséget. A három autót a termékkel kezeltük, és utána mind a hat rétegű folyadék volt rajta. A festék láthatóan javult. Még a kissé régebbi modellnél is, amelynek festéke láthatóan megsérült, és amelyet kiváló példaként használtunk annak tesztelésére, milyen jó a termék. Mindent összevetve, nagyon elégedettek voltunk a festékvédelemmel, és azt gondoljuk, hogy a teste minden bizonnyal nyer. Mindenkinek rendelkeznie kell ilyen kiegészítővel a garázsban, és gondoskodnia kell az autójáról. Más termékekkel ellentétben ez nem dörzsölje le a festékrétegeket fokozatosan, inkább új rétegeket ad, és biztosítja a víz visszaszorítását. Ha ennyire esik az eső. Ezért nagyon ajánlom.

Általános Silane Guard tapasztalatok

Azt is keresett az interneten, hogy több tapasztalatot szerezzen, és megtalálta. A termék népszerű, és a legtöbb ember értékeli az autót és megjelenését. Lelkesek és pozitív eredményeket értek el a színvédelem mellett. Nem találtunk negatív eredményt, ezért azt feltételezzük, hogy azok is, akik kevesebb, mint 6 rétegt alkalmaztak, nem feltétlenül voltak rosszul az eredmények megítélése során. Összességében ezért nagyon magas a vevői elégedettség.

Ismertek-e olyan silánvédelmi problémák?

A testen való használat mindig egy kicsit trükkös, de ha puha ruhát használsz, akkor semmi sem baj. Fontos, hogy rendszeresen alkalmazzunk egy réteget a védelem megtartása érdekében, és alkalmanként az egész eljárást azáltal, hogy akár hat réteget helyezhetünk az autóra. Nincsenek általános problémák, kivéve, hogy a terméket japán gyártók gyártják, ezért nem olyan jó.

Hol lehet megvásárolni a Silane Guard-ot?

Természetesen ezt a kérdést is választanunk. A termék nagyon jól vásárolható az Amazonon, ahol kedvezményes áron kínálják. Amit itt töltesz, mindenképpen érdemes, még hosszabb távon is, ha meg akarod polírozni a testet, és szeretnél valami ilyesmit adni az autónak. Az Amazonon történő megrendelésekor a szokásos szabályok érvényesek, és más felhasználók véleményét olvashatja. Természetesen ez még nagyobb biztonságot nyújt.

Silane Guard felülvizsgálata

Nem könnyű megtalálni az autó testének megfelelő színvédelmet. De bárki, aki fizet ebbe a termékbe, és mindössze hat rétegre vonatkozik az egész autóra, mindenképpen előnyös lesz, így a kocsija kiváló színt kölcsönöz, ami szintén tartós. A víztisztító üveg védelmet nyújt a kocsi számára, amely nemcsak a víz lehúzódását teszi lehetővé, hanem megakadályozza a tipikus környezeti hatások, mint például a szárnyak és hasonlók elérését a festékhez. Ezenkívül megakadályozzák a kisebb repedéseket és elkerüljék a károkat. A termék ideális azok számára, akik nagy autót vásároltak, és hosszú távon szeretnék megőrizni megjelenésüket. Mivel a festéket gyorsan megsérti más termékek. Még a normál autósamponokon keresztül is, ami néha negatív hatást gyakorol a festékre. Ezzel szemben nem lehet baj ezzel a termékkel.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Annak érdekében, hogy az autó drága és bemutatható legyen, folyamatos gondoskodást igényel. A modern gyors ütemben nem minden vezetőnek van idő és pénz ahhoz, hogy rendszeresen látogassa meg az autómosást, polírozást és más eljárásokat a fényezés létrehozásához. Nem számít, mert a piacnak van egy innovatív megoldása – a Silane Guard Willson, amelynek felülvizsgálata nagy hatékonyságot mutat. Ezzel a folyékony üveggel az autó mindig úgy néz ki, mintha csak a szállítószalagból jött volna ki, bár az utóbbi öt évben aktívan kihasználta. Egy ilyen “vasalónál” statisztikusan és magabiztosan érzed magad.

Silane Guard gyártója ismert japán cég Willson, amely több mint 50 éve dolgozik az auto kozmetikumok piacán. Ez idő alatt a samponok, tisztítószerek, porszívók és egyéb kiegészítők a legmagasabb elismerést érzik a fogyasztók és a szakemberek bizalmán.

A folyadékkal való kezelés javítja az autó megjelenését: a szín sokkal fényesebbé válik, karcolások és csomók – szinte észrevehetetlen, szép fény. Ezenkívül az LCP képes megvédeni a nedvességet, növeli ellenállását az időjárási viszonyok, a vegyszerek, a mechanikai károsodások hatásaival szemben. Kellemes “bónusz” az autós rajongó számára a megfizethető ár.

Az összes ismert Body Glass Guard Willson második generációja. A régi testüvegvédőtől eltérően a termék egykomponensű (nem keveredik a keményítővel).

 • A második, a régi folyékony üvegből készült Body Glass Gardon Wilson, a Silan Gard a második különbség a sötét és könnyű autókhoz!
 • Könnyen alkalmazható és elterjedt. Probléma nélkül önállóan megbirkózik.
 • Minden fényképet készítettem nekem, nem az internetről.

Óvakodj a csalókkal! Polírozás A Willson Silane Guard nem kerülhet 1900 rubelre.

Hogyan lehet megkülönböztetni az eredetit egy hamis, ami érdemes figyelni:

 • Indokolatlanul 30-50% -os kedvezmények. Az ár sokkal alacsonyabb, mint a piaci ár, 900-1990 rubel. A Silane Guard termék nem lehet olcsóbb, mint az irodában. webhely. Ajánlott gyártó Willson kiskereskedelmi ár csomagoláshoz 95 ml int. japán piac – 5200 jen, ami 2690 rubel. Ezért az eredeti folyadék üveg semmilyen módon nem kerülhet 1200 vagy 1990 rubelre. 30-50% -kal olcsóbb, mint az irodában. a márka helyén és Japánban. (lásd a képernyőt).
 • Az eredeti csomagoláson csak a japán felirat szerepel. A hamis feliratú orosz nyelven. magára a kartonra kerül. A hamisítványok olcsóbb kartonpapírral és rossz minőségű csomagolással rendelkeznek, nincsenek fóliabetétek, mint az eredetiben. A fénykép azt mutatja, hogy a hamisított termékek nem találják a Willson márkanevét.
 • Lásd az eredeti fényképet és a hamisítványokat.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Silane Guard
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Varicobooster
Egészség

Varicobooster véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
ReAction
Egészség

ReAction véleménye, kedvezmény és vásárlás