PhotoLemur véleménye, kedvezmény és vásárlás

Bárki, aki sokat mozog az interneten, napjainkban tudja, hogy a közösségi hálózatok csak akkor járnak sikerrel, ha a megfelelő képeket közzéteszik. De egy lövés selfie bármi más, de szép, ha egy pillanatra megnézzük. Csakúgy, mint az ünnepi lövések, a többi hétköznapi helyzetből származó képek vagy hasonlók. Azonban a jó képszerkesztő szoftver egy kis vagyont költ. Ezenkívül mindenek előtt munkát kell végezni annak érdekében, hogy teljes képet kapjunk és kiváló képet kapjunk. A PhotoLemur egy olyan képjavító szoftver, amely könnyen használható és kiváló eredményt nyújt. Ma is foglalkozunk ezzel a programmal, kiemelve annak erősségeit és gyengeségeit, és teszteljük tovább. Minden információt, amit az alábbiakban olvashatunk :.photolemur

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Mi a PhotoLemur?

Ha egy kicsit ismeri a számítógépet, akkor olyan programokat fog ismerni, mint a CorelDraw vagy a Photoshop. Bár ez a szoftver valószínűleg a legjobb a legjobb, nem mindenki engedheti meg magának. A másik dolog az, hogy egy darabig foglalkoznia kell velük, hogy tudják, milyen hatásokat tud elérni a képeken. Mivel a programokban nincs egységes ajánlás. Ez különbözik az itt bemutatott képszerkesztő programtól. Pontosan tudja, milyenek a képek, és lehetővé teszi, hogy a fénykép fénylik a megfelelő fényben. Így könnyen elküldheti online, vagy jó nyomtatási sablonot kaphat. A program csúcstechnológiát alkalmaz, amely automatikusan meghatározza a folyamatokat, elemzi a képet és ennek megfelelően korrigál. Ami kijön egy szép kép, amit csak meg akarsz mutatni. A Windows és az Apple Macintosh operációs rendszer számára elérhető, ezért tökéletes alternatíva a drága programokhoz minden felhasználó számára, amely sajnos gyakran nem érti meg.

Kinek a PhotoLemur a megfelelő termék?

Mindenki számára, aki a képjavítással szeretne dolgozni. Azok számára, akik folyamatosan fényképeznek fotókat, de az utolsó pillanatban úgy döntenek, hogy nem teszik közzé az interneten. Hasonlóképpen a fotósok is részesülnek abban a tényben, hogy már készen állnak a fotók készítésére, annak érdekében, hogy a fotók egyediek legyenek. De nem mindig tud tökéletesen elkészíteni a képet. A szoftver a többit is megtartja, és ideális azok számára, akik csak a képükből szeretnének többet kihozni. Mert nem csak a kitettségen dolgozik. Hasonlóképpen láthatók a korábban vesztett adatok is. Hasonlóképpen, az arcok tökéletesen nyomon követhetőek, a megvilágítás és a színek előtérbe kerülnek. A képkorrekció lényegében mindenki számára, aki többet szeretne kihozni a képéből, de nem tudta megtanulni, hogyan kezelje a képszerkesztést, vagy egyszerűen egyszerűen megkönnyítse.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

PhotoLemur részletek

Milyen folyamatokat támogat a program, sokan kérik. Íme néhány válasz:

 •  Színvisszaállítás van
 •  Különleges éghajlat
 • Belichtungskorrektur
 • Folázás javítása
 • Intelligens gőzeltávolítás

és még sok más olyan funkciót, mint a korábbi és az utána következő összehasonlítás.

A program lehetővé teszi, hogy a zavaró fátylat a képbõl vegyék fel. Ugyanakkor az expozíció megvalósul. A mennyország az Achilles-hegység sok fotós számára. Ezzel a szoftverrel a képszerkesztéshez ez már nem probléma, és egyszerű egérkattintással történik. A program visszanyeri az elveszett adatokat színes helyreállítással, és lombozatot biztosít a valódi részletességű lombozatok számára. Mert nem csak az emberek motívuma sok fotós. Természetes és mindent körülvevő fotók is sok ember számára vonzóak. De a részletek gyakran elveszettek. Jó példa például a jó időjárás megjelenése olyan rossz, mint a fényképek. Itt a program biztosítja, hogy a napsütéses időjárás helyesen jelenjen meg a képeken, és mennyire sugárzó, nem csak a fotózó arcán a mosoly volt a forgatáskor.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Hogyan használhatom a terméket?

Ki telepítette a programot a számítógépre, amely közvetlenül elindulhat. Nevezetesen, importáljon egy képet a merevlemezéről a programba, vagy nyissa meg, majd végezze el a beállításokat. Ezeket a menük segítségével könnyedén meg lehet magyarázni. A szép dolog az, hogy a kép nem kerül mentésre közvetlenül a változtatás után. Így kipróbálhatja az egyes effekteket, és ellenőrizheti, hogy mi is a legjobban néz ki. Ezután végül eldöntheti, hogy mentse a képet. És a program teljesen függetlenül működik, anélkül, hogy konkrét beállításokat kellene tennie. A képszerkesztés soha nem volt könnyebb. A képkorrekció automatikusan kiszámítja a fotó paramétereit, és pontosan beállítja a kívánt effekteket a képre. Gyakorlatilag nem csak egy másik réteg a képen elhelyezve vagy eltávolítva, hanem konkrétan a képen és az adatokon dolgozik, ami az egészet egyszerűvé és egyszerűvé teszi. Ezután a kép csak a megfelelő mappában tárolódik, ahol végül örökre biztonságban lehet tartani.

Mi a PhotoLemur előnyei és hátrányai?

Minden eszközzel különböző előnyök és hátrányok vannak, amelyekről először tájékoztatnia kell. Tehát kizárhatja, hogy rossz vásárlást teszel. Ezért itt összefoglaltuk az összes előnyét és hátrányát.

előnyök

 • Egyszerű művelet előzetes képzés nélkül
 • Könnyen telepíthető
 • Windows és Mac esetében
 • A program közvetlenül a kép információival működik
 •  Különböző hatások lehetségesek
 • Képszerkesztés egérkattintással
 • Az összehasonlítás előtt és után

hátrányok

 • nem ismert

A képfeldolgozás előnyei nyilvánvalóak. Erős előnyt jelent, hogy nem kell először képzést végezni, vagy akár tanulmányozni a szoftver megértését. Itt minden egyszerû egérkattintással indul ki, és minden hibát visszavonhat. Így létrejön egy gyönyörű és kiegyensúlyozott fotó, amelyet korrigált, de nem teljesen változott meg. Ez Windows és Macintosh operációs rendszeren érhető el, így mindenki számára elérhető. Más gyártók gyakran jelentős díjat számítanak fel a Macintosh programok számára, miközben nem készítenek olyan szabadúszókat, akik pénzt keresnek fotókkal vagy más művészekkel az önálló vállalkozói tevékenység megkezdéséhez. Ez a szoftver nem jelent problémát. A program ugyanolyan könnyen használható bárkinek, aki magányosan szeretné javítani a fotókat.

Általános PhotoLemur teszt

Természetesen jobban tudtunk róla, és különböző felvételeket szerkesztettünk a programmal. Először is a telepítéshez: Ez teljesen egyszerű volt. A program rendelkezik néhány alapvető beállítással, amelyeket testreszabható, ha szükséges. Ezután megnyitja a szerkeszteni kívánt fényképet, és azonnal elkezdheti. A képszerkesztő program különböző módokat kínál, amelyeket kipróbálhat, ami jobban működik. Ez különösen akkor hasznos, ha különböző témákról készít képeket. Tehát akkor hagyja a természet úgy tűnik, egy kicsit fényesebb ünnep lövést szedése a szürke köd, hogy szereti, lefekszik, amikor a Nap nem helyes. Még részletesebb felvételekkel is, néhányan sokkal jobbak az előtérben, ami sokkal vonzóbbá teszi a képet. Még a laikusok is, akiknek a programot kipróbáltuk, hasonló tapasztalatokat jelentenek. Összességében a szoftver nagyon jól érkezik, és különösen könnyű. Mind az átlagfogyasztó, mind a szakemberek csodálatosan jönnek a szoftverhez, és különleges képeket adnak a fotóknak. Ez különösen akkor fizet,

ha sokat küld az interneten. Instagram, Facebook vagy más közösségi hálózatok részesülnek ezekből a programokból, ha ott akarsz lenni. Összességében örömmel ajánljuk a címkézést. A PhotoLemur jó benyomást tett ránk.

Általános PhotoLemur élmények

A szoftver gyártója azt írja le, hogy sok elégedett felhasználó van. Ezért olvassuk el a felülvizsgálatokat az interneten, és pozitív visszajelzéseket találtunk ott. A program könnyen érthető és különböző emberek használják. Az önfoglalkoztatók, a szabadúszó fotósok, de a magánszemélyek is előnyben részesítik a programot, és kedvelik ezt a bonyolult programot. Ezért ez egy igazi eszköz Önnek, aki szeretné ajánlani. Sokan elégedettek. Néhány negatív visszajelzés gyakran más problémákat is tartalmazott, például nem megfelelő szoftver vagy hardver a számítógépen vagy a Mac rendszeren. Tehát ez nem egyszerű általánosítható. Összességében a program nagyon jó volt, és ezáltal alátámasztotta vizsgálati eredményünket.

Ismertek PhotoLemur problémák?

Összességében a program nagyon felhasználóbarát. Bárki, aki most elvárja, hogy elindítsa a programot, és mindent elmagyarázza, egy kicsit rossz. Egy kicsit foglalkoznia kell vele, hogy végre megkapja a pillanat pillanatképét. De sokkal könnyebb kezelni ezt a programot, mint bármely más képszerkesztő szoftvert. Ezért ez nem valós probléma, mert a szoftverbe való beépítés minden párton jelen van.

Hol lehet megvásárolni a PhotoLemur-t?

Kényelmesen, az Amazon alacsony áron kínálja a programot. Az az előnye, hogy általában az eladóat választja, és nincs valódi hátránya. Használhatja az Amazon fizetési rendszerét, és ugyanolyan előnyökkel jár, mint bármely más, ott megvásárolható elem.

PhotoLemur áttekintés

Összességében javasoljuk, hogy a szoftvert a képfeldolgozásra örömmel ajánljuk. A képkorrekció a fényképekhez igazodik. Mind az önálló vállalkozók, mind a magánszemélyek, még akkor is, ha pénzzel akarnak pénzt keresni, sok örömet fognak élvezni a szoftver előtt és után.

Más szerkesztési programokkal ellentétben, amelyek egy kattintásos javításokat kínálnak, a program nem alkalmaz kemény kódolt (azaz rugalmatlan) beállítást a képen. Ehelyett gépi látás algoritmusokat használ fel először egy kép tartalmának feltérképezésére, mielőtt az adott csípésen érezhető.

Ha jól tudja, hogy mit néz, a PhotoLemur 12 különböző algoritmust alkalmaz, hogy javítsa a képet. Ezek az algoritmusok közé tartozik a színvisszanyerés, az ég fokozása, az expozíciókompenzáció, a természetes fénykorrekció, a lombozat növelése, a zajcsökkentés, az arc retusálás, a horizontegyenesítés, az intelligens dehézálás, a tökéletes árnyalat, a RAW-feldolgozás és a JPEG-korrekciók. Ezek a javítások csak a megfelelő területekre irányulnak és szükségük van (legalábbis a szoftver szempontjából).

Ahol más szerkesztőprogramok egy kattintás-javítást kínálnak a saját szerkesztésekhez való ugrópontként, a PhotoLemur csak egy áttetsző csúszkát kínál, amely lényegében lehetővé teszi, hogy tárcsázza a PhotoLemur által a teljes képen világszerte készített módosításokat. Ezen túlmenően az egyetlen másik lehetőség, hogy exportálja a korrigált képet JPEG formátumban egy helyi lemezre, Flickrre, e-mailre, Facebookra, Twitterre vagy Snapheal -ra.

A fotóművész mind JPEG, mind RAW fájlokon működik. Képeket feldolgozhat egyenként vagy tételenként. Valójában nincs korlátozva a tétel méretére. Több száz képet húzhat. Miután korrigálta a programot, a program egy előtti / utáni nézetet kínál egy középső csúszkával, amelyet jobbra vagy balra tolhat a korrekciók megtekintéséhez.

A fotóművész önálló alkalmazásként érhető el, az Apple Photos külső szerkesztője és a Lightroom bővítménye. Mind Windows, mind Mac kompatibilis (a Mac felhasználóknak frissíteniük kell a High Sierra-ra).

Summary
Review Date
Reviewed Item
PhotoLemur
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Fungalor
Egészség

Fungalor véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
Detoxionis
Egészség

Detoxionis véleménye, kedvezmény és vásárlás