MemorySafeX vélemények, használata és ár

Ezt mindenki tudja: Töltsön le néhány képet a mobiltelefonjáról a számítógépre, és ne csak bonyolult kapcsolatot kell létrehoznia, hanem a számítógépen található néha bonyolult szoftvert is használja a képek telefonról a számítógépre húzásához. Néhány szoftver nem engedi meg a közvetlen letöltést sem, de elvárják a felhasználótól, hogy a képeket azonnal szerkesztse, mielőtt véglegesen elmenti őket. Ezeknek a kitéréseknek a megkerüléséhez van egy MemorySafeX.

Ez a bot a képeket közvetlenül a telefonról tárolja, majd a számítógépbe ragasztott szokásos USB-eszközhöz hasonlóan képes továbbítani a képeket. Az alábbiakban részletesebben ismertetjük őt, és megmutathatjuk, hogy van néhány előnye.

Mi a MemorySafeX?

Az itt bemutatott eszköz elvileg egy USB-meghajtó. Ennek az USB flash meghajtónak azonban az a tulajdonsága, hogy az adatokat le lehet vonni egy mobiltelefonról, majd közvetlenül a számítógépbe továbbítani. Nincs szükség kitérőre más programokon keresztül. Ezért ugyanakkor a biztonsági mentés sokkal egyszerűbb változatát kínálja. A botnak a következő tulajdonságai vannak:

 • Mentse el azonnal fényképeit és videóit
 • könnyű kezelhetőség
 • Biztonságos adatokat közvetlenül a telefonon
 • 64 gigabájt kapacitás (64 000 fénykép)
 • iOS és Android esetén
 • biztonságos átvitel

memorysafex

A képeken és a videókon kívül más adatokat is tárolnak, amelyeket a felhasználó a boton szeretne tárolni. Sokkal könnyebb menteni adatait az USB flash meghajtón, és egyszerre különböző rendszereket használni.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Miben segít a MemorySafeX?

A képek és más adatok tárolása mindig némileg nehéz volt, mivel nem csak a számítógéphez való csatlakozáshoz szükséges kábelre van szükség, hanem a megfelelő programra is. Ha mindkettő nem érhető el, kipróbálhatja a tárolást a Blutooth segítségével, de ez még problematikusabb, mert itt a kapcsolat megszakad, mint pl.

Ezenkívül nem akar mindent felhőbe tenni, mert ismert, hogy nem feltétlenül biztosítja mindig a szükséges biztonságot. Az USB flash meghajtó ezzel szemben támogatja a boton való tárolást és a számítógépre történő könnyű átvitelt. Keib-kábel vagy szoftver – egyszerű!

Miért van szükségem a MemorySafeX-re?

A készülék valójában bárkinek szól, aki külső módon szeretne adatokat tárolni a telefonjáról, anélkül, hogy feltétlenül a számítógépet használja, mindent, amire szüksége van mellette. A készülék egyaránt vonzó a fiatalok és az idős emberek számára, ezért a kor nem számít. A művelet egyszerű, ami ugyanolyan vonzó az egyes generációk számára. Akár férfi, akár nő, ugyanolyan jelentéktelen. Ez csak egy praktikus eszköz, amely minden mobiltelefon-tulajdonos számára érdekesnek tűnik.

Hogyan használják MemorySafeX?

Annak érdekében, hogy először lehetővé tegyék a mobiltelefon tárolását, a megfelelő végű botot egyszerűen lehelyezik a mobiltelefonba. Nevezetesen ott, ahol általában bevezetjük a töltőkábelt. Az okostelefon végül csatlakozik az USB flash meghajtóhoz, és készen áll a biztonsági mentésre. Ezután betöltődik egy alkalmazás, amely lehetővé teszi a megfelelő képek és adatok tárolását a boton.

az adatok biztonsági mentése

Ezen az alkalmazáson belül kiválaszthatja, hogy mely adatokat kívánja menteni az USB flash meghajtóra. Miután minden megerősítésre került, a készülék megkezdi a kívánt adatok továbbítását. Opcionálisan biztonsági másolat készíthető. Ezután húzza ki az USB flash meghajtót a telefonból, és dugja be a számítógép USB portjába. Itt az eszköz csatlakozik, és az Intézőben könnyedén kiválaszthatja az átküldendő adatokat. Több egyáltalán nincs ott.

Mik MemorySafeX előnyei és hátrányai?

Minden eszköznek különféle előnyei és hátrányai vannak, amelyeket Önnek tisztában kell lennie. Ezenkívül vásárlási döntés is lehet, és segít meghatározni, hogy a termék valóban hasznos-e a saját igényeinek:

előnyök

 • könnyű kezelhetőség
 • kompatibilis az iOS és az Android
 • sokkal könnyebben menti az adatokat
 • az adatok biztonsági mentéséhez is
 • elegendő kapacitás

hátrányok

 • senki sem ismert

Amint ezt a felsorolást nagyon jól láthatja, gyakorlatilag nincs hátránya az USB flash meghajtóval való együttműködésnek. Nem számít, szükség van-e az eszközre biztonsági másolat készítéséhez, vagy csak a fényképek és videók mentéséhez. Mivel ilyen könnyű kezelni, mindenki számára érdekes, aki mobiltelefonnal rendelkezik. Ezen felül kompatibilis az iOS és az Android. Nem lehet jobb, igaz?

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Általános MemorySafeX teszt és minőségi szolgáltatások

Természetesen azt is meg akartuk győzni magunkat az eszköz képességeiről, és kipróbáltuk. Nagyon jó minőségű, az anyagok stabilak. Ezért veheti magával útközben. Ha akkor csak akkor van tele a memória, akkor egy kicsit kiürítheti azt egy bot segítségével.

A kezelés nagyon egyszerű, mi sem gondoltunk volna erre. Amit igazán értékelünk ezen az eszközön, az az, hogy a számítógéphez való csatlakoztatáshoz nem kell magának a kábelt magával vinni. Különösen a PC, az iTunes és az okostelefon közötti együttműködés tekintetében ez néha egy igazi Sisyphean-feladat, amelyet inkább megkímél.

Ezért többségük menti adatait a felhőben.

adatok mentése

Ennek hosszú távon azonban hátránya, hogy a memória egy bizonyos ponton megtelt. Ezért a bot, az okostelefon és a számítógép közötti átvitel mindig előnyösebb. Néhány hét alatt, amikor kipróbáltuk az eszközt, nagyon elégedettek voltunk vele, ezért szeretnénk ajánlani.

Általános MemorySafeX tapasztalatok és vélemények

Megvizsgáltuk az USB flash meghajtóval kapcsolatos egyéb véleményeket, és többnyire csak jó értékeléseket találtunk. Noha az eszköz túl sokáig nem volt elérhető a piacon, elegendő felhasználó tudta kipróbálni. Legtöbben pozitívan számolnak be a termékről, és szeretnének többet is, hogy a fényképeket örökre elmentse az USB-meghajtóra. A legtöbb adatmentés a termékkel történik, mert ez sokkal könnyebb, ami alapvetően csak erősebbé teszi a teszt eredményeinket. Nem találtunk negatív véleményeket.

Vannak ismert MemorySafeX problémák?

Mint minden lemezen, a botnak minden bizonnyal van érvényességi ideje. Noha a legtöbb akár tizenöt évet is igénybe vehet, idővel mindig elhasználódnak. Ezért ezt problémaként szeretnénk felsorolni, annak ellenére, hogy gyakorlatilag nem látja valódi problémaként.

Hol vásárolhatom meg a MemorySafeX-t?

Lehetőleg közvetlenül a gyártótól, aki termékeit a saját weboldalán értékesíti. Ebben az esetben a vevő nemcsak garantálja, hogy megkapja az eredeti példányt, hanem lehetőséget arra, hogy többet is megrendeljen. Az itt megadott fokozat úgy rendelkezik, hogy minél többet rendel botokból, annál magasabb az egyén olcsóbb.

Ezért nagyon ajánlott egyszerre elérni több felhasználót. A szállítás gyors, a rendelés egyszerű. Ezenkívül gyors szállítás is zajlik, a megrendelés után néhány nappal már megérkezett a csomag. A fizetési lehetőségeket illetően számos elérhető. Ezek a lehető legkockázatosabbak, ezért megéri a megrendelést.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

A MemorySafeX műszaki adatai

Vizsgáljuk meg a műszaki részleteket, amelyekről nem sokat tudunk, de még találhatunk néhányat, amelyeket alább felsorolunk:

 • 64 gigabájt tárhely (akár 64 000 fénykép számára is elég)
 • iOS és Android rendszeren történő használathoz
 • beépített villám és USB port
 • Fotókhoz és adatok biztonsági mentéséhez
 • külön meghajtók nem szükségesek

Az USB-meghajtó technológiája lehetővé teszi a felhasználó számára az eszköz egyszerű használatát illesztőprogram telepítése nélkül. Az adminisztrációhoz van egy alkalmazás, amelyet a felhasználó követhet, és amely ugyanolyan egyszerűen használható.

biztonsági fájlt

A MemorySafeX besorolása és ajánlása

Összességében szeretnénk javasolni az USB-meghajtót. Ezzel könnyen készíthet biztonsági másolatot. Ezenkívül számos más célra is hasznos. Ez megkönnyíti a képek és videók mentését, bármikor, számítógép nélkül. A képeket és az adatokat közvetlenül a boton tárolják, és későbbi visszakereshetők további feldolgozás céljából.

Előnye az iOS és az Android kompatibilitása is, ennek eredményeként számtalan, a piacon elérhető modellel dolgozik anélkül, hogy itt kellene betartania az irányelveket. Alapvetően ez egy igazi gazdagítás, amely nélkül nem tud megbirkózni, miután vele dolgozott, és megnézheti, mit tehet. További vevői tapasztalatok érhetők el ezen a linken keresztül! *

Információk a szállítóról vagy a szállító partnerről

A szállítópartnerről kevéssé ismert. A készüléket azonban a Hyperstech nevű cég forgalmazza. Itt található a teljes cím: Hyper SIs Ltd., 7 / F, The Grande épület, 398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong. Támogatás céljából egy forródrótot is felállítottak, amely nemzetközileg működik. A következő címe: +44 20 3808 9234, és a nap 24 órájában üzemel. Ha inkább e-mailt szeretne írni, vegye fel a kapcsolatot a [email protected] címen.

Honlap: https://shop.hyperstech.com/ *

Források listája és további linkek
 1. https://support.google.com/google-ads/editor/answer/38667?hl=hu
 2. https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17127/windows-back-up-restore

MemorySafeX

0.00
8.3

Anyag

8.0/10

Alkalmazhatóság

8.5/10

Használat

8.5/10

Ár

8.0/10
Previous Post
Távolítsa el a fájdalmat
Gadgets

Neomagnet Bracelet vélemények, használata és ár

Next Post
Xone Phone
Gadgets

Xone Phone vélemények, használata és ár