Ling Fluent véleménye, kedvezmény és vásárlás

Ling Fluent – Mi ez?

Az idegen nyelv tanítása nem mindig könnyu. Ráadásul mindig nehéz megtalálni az illetékes tanárt, aki megtanítja a nyelvet, hogy megértse oket. A legtöbb kollégiumban, ahol tanfolyamokat vehet fel, idegen nyelveket is tanítanak, de a koncepció több hetet vagy hónapot tanul. A kezdo tanfolyamot egy továbbfejlesztett kurzus követi, és csak akkor jut el azokhoz a körbe, akik szintén megtanulják használni a szókincset, amellyel az adott országba utazhatnak, és ennek megfeleloen artikulálhatnak. A Ling Fluent egy multimédiás platform, amely 4 héten belül lehetové teszi az idegen nyelv elsajátítását elozetes ismeretek nélkül. Így nézzük a koncepciót, és szeretnénk megmagyarázni, hogy milyen elonyökkel jár a platform.

A termék olyan platform, amely már több ezer embert izgatott. A platform lehetové teszi 8 idegen nyelv egyikének tanulását. Ezekkel a következok:

 • angol
 • Német
 • spanyol
 • francia
 • norvég
 • svéd
 • Olasz
 • holland

A platformon folytatott koncepció nem csak a sztoikus szókincs tanulásával és a nyelvtan és a nyelv egymást követo kombinációjával foglalkozik. Különbözo érzelmeket igényel a nyelv gyors és hatékony internalizálása. A rendszer különbözo füleken alapul, amelyek mind szavakat, mind pedig kifejezéseket tartalmaznak, kontextuális mondatot alkotnak, és egyúttal rendelkezésre állnak fordítások és képek is, amelyekkel a felhasználó összekapcsolhatja a szót. A tanulási folyamat sokkal jobb, és a nyelv gyorsabban tanul.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Ling Fluent funkció

ling_fluent

A portál célja mindenki, aki a leheto leggyorsabban és hatékonyabban szeretne idegen nyelvet tanulni. Már több ezer regisztrált a szolgáltatással, és megtanulják nyolc nyelv egyikét. Az életkor nem számít, mert mind a tinédzserek más nyelveket tanulhatnak, mind pedig egy idosebb ember, aki többet szeretne megtudni. A portál ezért alkalmas mindenki számára, aki egyszeruen más nyelvek iránt érdeklodik.

A termék Portal megosztja kurzusait és programjait három különbözo kategóriába. Mindhárom a nyelv elsajátításáról szól, de a tartalom enyhén változik. Íme egy rövid áttekintés a tartalomról:

alap

 • 1500 index kártya szavakkal
 • 15 témakör
 • körülbelül 100 szó minden témához
 • A tananyaghoz való hozzáférés bármikor 6 hónapig

per

 • 5000 index kártya szavakkal
 • 25 kategória
 • körülbelül 100 szó minden témához
 • A tanulási anyaghoz való hozzáférés bármikor 12 hónapig

Vip

 • 5000 index kártya szavakkal
 • 25 kategória
 • körülbelül 100 szó minden témához
 • bármikor hozzáférhet a tananyaghoz határozatlan ideig

Azaz, attól függoen, hogy mennyire intenzív akarsz tanulni a nyelvet, van egy megfelelo csomag. Bárki, aki nagyon jól ismeri a nyelvet, amelyre a profi vagy VIP csomag nagyon alkalmas. Azok a személyek, akik szeretnék megtanulni a nyelv alapelveit, szintén nagy elonyökkel járnak az alapcsomagban. Tehát mindenki számára megfelelo a tanfolyam.

Ling Fluent teszt

Azt is akartuk, hogy jobban megnézzük a koncepció témáját, és eloször lefoglaltuk az alapcsomagot, hogy megismerjük a nyolc nyelv egyikét. A tanulási anyagok nem csak a számítógépen, hanem az okostelefonon vagy táblagépen is elérhetok, ami különösen akkor kényelmes, ha például sokat utazik. Például lehetoség van arra is, hogy olyan üzleti utakon megtanulják az egységeket, amelyek egyébként elérhetetlenek. A vonat tanulásának módja is könnyu. Az alkalmazások és programok egyszeruvé és érthetové válnak, így könnyen használható és elérheto bármikor. Másképp tanulsz, mint az iskolában, nagyobb valószínuséggel ragad, ami segít gyorsabb megtanulni. Ennek az az oka, hogy szavakat társítanak helyzetekkel vagy képekkel. Az a tény, hogy van egy hang is, gyorsan megtanulod, hogyan kell helyesen kiejtened, és akkor másik szóra mehetsz. Rendszeres ismétlés révén a nyelv rövid idon belül értheto, így három vagy négy héten belül sikerült megtanulnunk egy nyelv elveit, és késobb részletesebben megismerhettük. Ismét a Ling Fluent biztosítja a szükséges szókincset és index kártyákat, amelyekre szüksége van. A rendszer muködik, még akkor is, ha eloször nem néz ki. Ezt több tanulmányban, vagy legalább egy hasonló rendszerben bizonyították. Az emberek sokkal jobban társítják a dolgokat a képekkel, így gyorsan és hatékonyan tanulnak, és ezt a koncepciót is alkalmazták erre a platformra. Összességében nagyon örültünk neki, de azt is javasoljuk, hogy valaki a pro vagy a vip verziót könyvelje el, ha tovább szeretné tanulni a nyelvet.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Ling Fluent tapasztalatok 

Sok embernek problémái vannak a nyelvtanulásban. Különféle kurzusokat használnak egyetemektol vagy hasonló intézményektol. Ezek a tanfolyamok nem csak drágák, de gyakran nem segítenek, ahogy azt remélte volna. Ezért egyesek kipróbálták ezt a szolgáltatást, és meglepodtek az eredmények, mint mi. Általánosságban elmondható, hogy a visszajelzések nagyon jóak, és újra és újra a képekhez való társulást dicsérik, mert sokkal jobban meg tudják memorizálni a szókincset és a nyelv alapveto jellemzoit. Nem fárasztó számukra, hogy megtanulják, ezért nincs olyan nyomás, amelyet sok iskola tud. Az idosebbek is nagyban részesülnek a szolgáltatásban, és elégedettek ahhoz, hogy még egy kicsit idosebb korban is tanuljanak egy nyelvet, ha csak nyaralni. A szolgáltatással kapcsolatos szkepticizmus szintén jelen volt néhányan, de gyorsan lecserélték, miután csak megpróbálták a programot. Errol a linkrol több véleményt és ügyfél-élményt talál!

Melyek a nyelvek?

Mint minden szolgáltatás esetében, van néhány dolog, amit ki kell emelni a döntés elott. Vessünk egy pillantást az elonyökre és hátrányokra, amelyeket a platformon keresztül lehet elérni, és mi lehet az oka annak,

elonyei:

 • tanulni bárhonnan
 • könnyu hozzáférés
 • speciális és könnyen értheto alkalmazások
 • képekkel való kapcsolat
 • Hang kimenettel is lehetséges
 • gyors és hatékony tanulás

hátránya:

 • Az Access csak az Basic és Pro csomagokra korlátozódik
 • Bizonyos ido alatt lehetséges nyomás

Az egyetlen hátránya a csomagoknak az, hogy egy bizonyos ido alatt nyomást gyakorol a csomag lefoglalására. 6 vagy 12 hónap elteltével a hozzáférés újra kikapcsol, ha lefoglalta a Pro vagy Basic csomagot. Sajnos az általános életben nagyon gyorsan megtörténik, hogy valami megakadályozza, hogy meg tudod tanulni tetszését. Mindazonáltal meg kell próbálnod. Az elonyök nyilvánvalóak minden esetben.

Vásárlás Ling Fluent

Közvetlenül a honlapon keresztül a programhoz le lehet foglalni a hozzáférést. Ehhez be kell jelentkeznie a kurzusra, majd közvetlenül a tanulás megkezdéséhez. A rendelési urlap csak néhány információt ad önrol, beleértve a nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát.

Ling Fluent ár

A Ling Fluent általában 120 euró értéku hozzáférést biztosít. Ha azonban egy ajánlattételi idoszakban elkapja, akkor körülbelül 49 euró árat várhat. Az ajánlatok újra és újra különbözoek, ezért célszeru eloször megnézni az oldalt, majd eldöntheti, hogyan kell bejelentkezni a platformra.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Ling Fluent Vélemények

Javasoljuk a Ling Fluent lefelé haladást. Ezzel a programmal többnyelvu tanulás nem jelent problémát. Mindenekelott hozzáférést biztosít mindazokhoz, amiket meg kell tanulnod. Mind a szókincs, mind a kifejezések különbözo képekkel társulnak, ami a tanulási nyelveket sokkal könnyebbé teszi. Hasonlóképpen rendelkezésre állnak hangfelvételek is, amelyek sokkal könnyebb tájékozódni. A szolgáltatás szerint 4 héten belül megtanulhat egy nyelvet, és mi is ezt a tapasztalatot teszteljük. Fontos pont: az ember megtanul folyékonyan beszélni, ami gyakran nem igaz az egyetemeken vagy hasonló intézményeken. És akkor is nyaralni a családdal ott beszélni a nyelvet.

Különleges tippek a nyelvtanuláshoz

Nyelvtanuláshoz nem feltétlenül kell egy drága kurzus, amelyre feliratkozol. Gyakran elégségesek ahhoz, hogy a nyelvtanuláshoz más jellemzok is teljesüljenek, például a Ling Fluent esetében. Azonban van néhány kis tipp, hogy vigye haza, ami még jobban segít. Egyrészt: aki motiváltnak és határozottnak érzi magát, jobban meg fogja tanulni a nyelvet, mint a nyomás alatt álló személy. Az egyik feladata egy bizonyos kötelezettség nyelvének megtanulása. Mert semmi sem származik semmiben. A szókincs és a nyelvtan mindennapos tanítása folyékonyan beszél a nyelvrol. Ez azonban megköveteli a megfelelo programot, amely kielégíti az elvárásokat egy nyelvbol. És ez nem feltétlenül mindig magas ár.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ling Fluent
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Erogan
Férfiak

Erogan véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
Valgomed
Egészség

Valgomed véleménye, kedvezmény és vásárlás