Fresh-R vélemények, használata és ár

Különösen akkor, ha a száraz nyár visszajön, a párásítók örömmel változtatják meg az egyébként száraz nappalit. Nem csak, hogy úgy érzed, hogy száraz napon vagy a sivatagban. Ez egészségügyi problémákat is okoz. Semmi esetre sem az orrspray vagy hasonló termékek fogyasztása nyáron mindig magasabb. Mivel az orrát állandóan viszketik, száraz, és az is, hogy valahogy úgy érzi, hogy nem kap levegőt. Ezért a párásító már üdvözlő alternatíva az egyébként száraz otthonnak. Ha a légkondicionáló be van építve a párásítóba, semmi nem baj. Tehát ma megnézzük a Fresh-R. Egy párásító, amely egyidejűleg teljesen más éghajlatot is hozhat a nappaliban.

Mi az a Fresh-R?

Ez az eszköz egy párásító és légkondicionáló egyben. A gyártó különböző funkciókat hirdet, amelyek valódi alternatívát jelenthetnek a szokásos légkondicionáláshoz, különösen a melegebb szezonban. Íme néhány kulcsfontosságú pont, amit a gyártó ígér:

 • egyedi párásító
 • Mozgásérzékelő az automatikus bekapcsoláshoz és kikapcsoláshoz
 • három különböző sebességszint
 • Áramellátás USB-n keresztül
 • Víztartály 10 órán keresztül
 • kicsi és kompakt

Méretével a készülék ideális utazásra és szabadságra, és könnyen elhelyezhető. Különösen a fárasztó szállodai szobákban, a légkondicionálás a végén nem fog működni, ha a legtöbbet kívánja. Az eszköz kicsi, három erősséggel rendelkezik, és az USB-porton keresztül könnyen táplálható. Ezenkívül energiát takarít meg, mert egy mozgásérzékelőt tartalmaz, amely csak akkor kezdődik, amikor a környéken lévő mozgásokat érzékeli. A levegőt egyenként lehet nedvesíteni. A klímaberendezés mindazokat a fontos feltételeket hozza létre, amelyeket ilyenre helyeztél.

fresh-r

Mi a célja a párásítónak?

A zavaros szobákon belül sokan csodálkoznak, hogy nem kellene-e vásárolni légkondicionálót. A probléma: Egy ilyen légkondicionáló nem csak nagyon hangos, hanem sok pénzt is fizet. És nem csak a vásárlás. Ha üzemel, sok áramot és vizet vonz, és nem különösen környezetbarát. Egy másik probléma az, hogy mindig ismernie kell egy szakembert, ha a készülék megszakad. Másrészt ez a párásító kicsi, praktikus, és szükség esetén gyorsan cserélhető. Minden funkciója nagy légkondicionáló, és ideális, ha a levegőt nedvesítik.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Miért van szükségem Freshs-R?

A léghűtő elsősorban olyan emberekre irányul, akik nyáron szeretik a kellemes négyzetet. Ugyanakkor szeretné elhagyni a légkondicionáló telepítését. Különösen az éjszaka folyamán ez sok zajt okoz, így az alvás elképzelhetetlen. Ezért a készülék valóban alkalmas arra, hogy bárki is élvezze a légkondicionáló előnyeit, de nincs pénzük ahhoz, hogy megvásárolja őket, vagy általában bármilyen okból megtagadja. A légkondicionáló kényelmesen elhelyezhető a hálószobában vagy a nappaliban. Mindenhol, ahol van szoba. Nem számít, hogy fiatal vagy idős, Fresh-R minden generáció egyformán szereti, és sokan nem akarják kihagyni azt a kipróbálás után.

Hogyan használják Fresh-R?

A készülék alkalmazása teljesen komplikált, és így azoknak is szolgálhat, akik egyébként nem rendelkeznek technikai ismeretekkel. Csak a víztartályt kell feltölteni a légkondicionálóból, és tegye vissza a készülékbe. Ezután a levegőhűtő be van kapcsolva és ki van kapcsolva. Csak döntő fontosságú, hogy a sebességszintet a fenti gombokkal állítsuk be. Ez azt jelenti: minél gyorsabb a sebesség, annál nagyobb a hűtés. Szükség esetén a mozgásérzékelő be van kapcsolva, amely csak akkor engedheti meg Fresh-R, ha valaki a közelben van. Ellenkező esetben, amikor a léghűtő áthalad, körülbelül 10 óra múlva ismét kikapcsol, mert a vizet fel kell tölteni.

Akkor csak menjen előre, ahogy már leírtuk.

Fresh-R légkondicionáló

Melyek a termék előnyei és hátrányai?

Minden modulnak saját előnyei és hátrányai vannak, amelyeket érdemes megnézni a vásárlás előtt. Ezért, miután összegeztük az összes paramétert, és egyértelműen bemutattuk őket:

előnyök

 • több funkció egyben
 • könnyű kezelhetőség
 • Áramellátás USB-n keresztül
 • 10 óra kilométer egy menetben
 • egy jó alternatívát is

hátrányok

 • nem ismert

A léghűtő legfeljebb 10 órán keresztül üzemel, míg mások csak 5-6 óra. Könnyen bevihető az út mentén, és minden szállodai szobában biztosítja a megfelelő hűvösséget. Ezen túlmenően az áramellátás könnyen vezérelhető USB-n keresztül. Ez azt jelenti, hogy ha van laptopja, egyszerűen csatlakoztassa Fresh-R, vagy használjon megfelelő adaptercsatlakozót, amely azután a foglalatba kerül. Ennek megfelelően más socket szabványokban nincsenek országonkénti nehézségek. Az előnyök gyakorlatilag nyilvánvalóak.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Általános Fresh-R teszt és minőségi jellemzők

Közelebbi pillantást vetettünk a légkondicionálóra, és ki akartuk próbálni. Először is, a léghűtő nagyon könnyen kezelhető, a kezelés nagyon egyszerű. Valaki, aki soha nem volt vele semmit, valójában mindent megteszi, először is, fontos, hogy feltöltse a vizet, mielőtt bekapcsolná. Ezután a légkondicionáló lassan vagy mérsékelten lehűti a szobahőmérsékletet, legyen az egy hálószoba vagy egy nappali. Egy ideig tart, hogy egyenletesen kellemes legyen lehűlni, de ez a hőmérséklet állandó marad. A 10 órás futási idő jó, 10 óra alatt. A mozgásérzékelő hibátlanul működik.

A készüléket egy olyan kollégának is adtuk, aki mindig problémát szenvedett egy száraz orrával, és több éjszakát próbált. Sokkal kevésbé panaszkodott az éjszaka során, és sokkal jobban érezte magát. Ezért azt szeretnénk, hogy a készülék jó minősítést adjon és ajánlja. Látható a kivitelezés és a bemutatás minősége.

Fresh-R iroda

Általános friss élmények és vélemények

Kísérletünkben és a kutatásban további véleményeket kerestünk, amelyek olyan emberekből származnak, akik már szerzett tapasztalatot a termékkel kapcsolatban. Az itt tapasztalt tapasztalatok következetesen pozitívak voltak, ezért úgy véljük, hogy nagyon jól kezelik az eszközt. Sok felhasználó örömmel ajánlja a léghűtőt, és úgy gondolja, hogy mindenkinek jó alternatívája a szokásos légkondicionálásnak. A további ügyfélélmények elérhetők ezen a linken keresztül! *

Vannak ismert Fresh-R problémák?

A klímaberendezés nem okoz problémát a munka közben. Nagy előnye, hogy mindenképpen 10 órás, jól megfogott idő áll rendelkezésre. Eközben más eszközök, amelyek egyszerre csak öt vagy hat órát működnek, az éjszaka folyamán problémát okoznak, amikor hirtelen üres a víztartály. Ez a léghűtő esetében azonban nem így volt.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Hol vásárolhatok Fresh-R?

A készüléket a legjobban közvetlenül a gyártótól vásárolhatja meg. Ez termékeit online saját honlapján kínálja. Vannak ún. Fokozatos árak is, ahol több eszközt kaphat kedvezményes kedvezményes áron. Ebben az esetben több szobát is fel lehet szerelni az eszközzel, és nem kell folyamatosan húzni egy eszközt az A-ról B-re. A gyártó ideiglenes ingyenes szállítást is kínál. Ez maga is nagyon gyors és ezért az eszköz megrendelését követően néhány munkanapon belül megrendelte az eszközt. Nem igazán jobb. Ezen túlmenően a szolgáltató további 3 éves garanciát is biztosít, amely még megvásárolható a még nagyobb biztonság érdekében.

Friss-R szobahőmérséklet

Fresh-R műszaki adatok

A léghűtő műszaki adatai viszonylag kevéssé ismertek. Íme egy összefoglaló arról, amit tudunk:

 • Mozgásérzékelő
 • három sebességszint
 • Áramellátás USB-n keresztül

Általánosságban elmondható, hogy mindent meg kell tudni erről az eszközről. Kicsi és kompakt, könnyen mozgatható, és a víztartály akár 10 órányi munkát is biztosít. Mivel az eszköz USB-n keresztül csatlakozik a tápellátáshoz, feltételezhető, hogy viszonylag kevés energiát fogyaszt, és ennélfogva sokkal nagyobb a klímaberendezés nagy ellentéte.

Fresh-R minősítés és ajánlás

Mindent összevetve, úgy gondoljuk, hogy ez a készülék egy nagyszerű alternatíva a tipikus klímaberendezés számára, mivel sok funkcióval rendelkezik, és a helyiségben is jóval hatékonyabb. Ezért azt ajánljuk másoknak, és úgy vélik, hogy ez gazdagodás mindenkinek, aki nyáron nem akar verejtékezni, és még az orr túl száraz is lehet. Tehát egy igazi ajánlás!

Információ a szállítóról vagy a szállítási partnerről

Fresh-R a Hyper Sls Ltd. értékesíti, amelynek székhelye Hong Kong. Íme az összes információ, amiről arról van szó:

 •     Hyper Sls Ltd.
 •     7 / F, The Grande épület
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong

További információ, amit nem tudtunk meghatározni az ajánlattevő felett.

Források és további hivatkozások listája
 1. http://www.klimamania.hu/legkonditortenet.html

Fresh-R

8.5
Anyag 8.5
Alkalmazhatóság 9.0
Használat 8.5
Ár 8.0
Previous Post
Xone Phone
Gadgets

Xone Phone vélemények, használata és ár

Next Post
Airphones
Gadgets

Airphones vélemények, használata és ár