Fish XXL véleménye, kedvezmény és vásárlás

A halfogás nemcsak szép munka, hanem változatos étrendet is kínál. A halak étkezése egészséges, és ha maguk is elkapják, akkor is tudják, honnan származik. Ez az egész folyamat általában nem áll rendelkezésre más húsokkal, de annyira könnyű élvezni a víz gyümölcseit, és ezáltal jelentős változást elérni. A halászat azonban nem olyan könnyű, különösen, ha senki sem harap. Így kipróbáltuk a Fish XXL-et, egy olyan terméket, amely segít a halak fogásának, mert aktívabbá teszi azokat. Nézzünk közelebb.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Mi az a Fish XXL aktiváló spray?

Fish XXLA horgászok sok órát töltöttek néhány halat fogva. Elviekben senki sem számíthat a rendszeres halászatra, ezért az a bejelentés, hogy “Kérem, hozzon öt halat magával!” Nem mindig fenntartható. Néha senki sem harap, így a horgász több órát tölt a vízben ingyen, és üres kézzel jön haza. A bemutatott permetező, de biztosítja, hogy a hal növekszik a vízben, a halak is növelhető háromszor, és így harapni legalább öt hal az adott időben azt tűzte. A termék minden halfaj számára készült, és tökéletes egy olyan projekthez, mint a jéghalászat, ahol általában még inkább a csalira érkezik, mint már. Miért fejlesztették ki több halfajra? Nem mindannyian eszik ugyanaz? Tény: Nem, ne! A ponty esetében például nagyon fontos, hogy a csali ízletes, és annyi szagot és ízanyagot tartalmaz, amilyennek tetszik. Ezek lehetnek a legváltozatosabb ízek, ez a hal ínyenc! És így néz ki más halfajokkal. Néhányan ezt kedvelik, mások valami mást. Ezért a a termék-nek jogában áll minden halfaj számára ösztönözni.

Milyen Fish XXL összetevők vannak?

Az egyik biztosan csodálkozik azon, hogy mi a spray valójában, ami annyira vonzó az összes halfaj számára. Ezt egyszer felsoroltuk:

 • Rockamole
 • kendermagolaj
 • Citrus Hystrix
 • tintahal-fehérje

Ezen összetevők összetétele befolyásolja a hal szagszervét. A permetben lévő oldott illatok eljutnak a nyálkahártyához, és így irritálják az idegvégződéseket. Ez viszont előidézi a halak vonzerejét, amely az agyba kerül. A hal többé-kevésbé nincs önállóan irányító és aktív. Ha felfedezi a horgot egy csali mellett, elkerülhetetlenül harap. A természetes aktív összetevőknek köszönhetően a legkülönbözőbb halak harapanak. Keszeg, ponty, csuka, tüskés, harcsa, sárgarépa és más halak.

Kinek érdekes a Fish XXL?

A permetezés általában minden horgászhoz szól, mert minden hal számára érdekes. A halak sokkal jobban csípnek, nem számít, hogy melyik csali van a halakon. Egy másik célcsoport a jéghorgászok, akik télen vastag jégfelületekkel néznek szembe, akik lyukat fúrnak és halat fognak. Télen a halak általában mindig lassúak és ezért sokkal rosszabbak. A permetezés biztosítja, hogy az állatok szervezetének megy, és így sokkal jobban megsebesít. Mivel a víz általában télen nagyon csendes, a permet tökéletesen terjedhet, és felszabadítja az anyagokat.

Mi a Fish XXL hatás?

A hatás az alkotóelemek kibocsátásán keresztül a vonaton történik. A permet a víz nyálkahártyájába víz alá jön, ami egy jelet küld az agynak, és irritálja a hal idegvégződését. A gyártó szerint a hal elveszíti önmagát és sokkal aktívabbá válik, mint télen a halaknál. Megint harap, és máris ott van a horogon.

Hogyan kell a horgászterméket használni?

Általában nagyon drága a megfelelő csali beállítása. Sok horgász sok időt vesz igénybe maguknak, főzve valamit a halak számára, amelyeket apró pelletekbe raktak, hogy vonzzák a halat. Ez már nem szükséges a termék használatakor. Elég a szokásos kenyér, amelyet a permetezéssel párolognak. Mennyit kell mindig attól függen, hogy milyen halakat akartok elkapni. Hogyan kell használni

 • 2 – 4 pumpaütés a sült halhoz
 • 7 – 8 szivattyúk a félénk halak vagy ragadozó halak számára

Fontos megismételni az eljárást körülbelül két-három fogás után, hogy a gyógyszerkészítmény továbbra is működjön. A hatás körülbelül 10 percen belül megtörténik. Az is fontos lehet, hogy kicsit növeljék a jéghidat, hogy több támadó felületet biztosítsanak.

Milyen előnyök és hátrányok lehetségesek?

Mint bármely más gadget is, vannak előnyei és hátrányai ehhez is, amit fel kell oldani, mielőtt megvásárolná a terméket. Tehát megragadtuk a lehetőséget, és összegyűjtöttük mindazt, ami fontos.

Fish XXL előnyei:

 • egyszerű alkalmazás
 • nem drágább csalik
 • nincs felesleges időpocsékolás
 • több hozam
 • alkalmas valamennyi halfajra
 • ideális a jéghalászatra

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Fish XXL ellen:

 • folyóvizekben egy kis időbe telhet

A megoldás általában 10 percen belül működik, majd végül az első halat a horogon. Ez azonban főleg akkor történik, ha a víz még mindig. Másrészről, egy kis folyó vízben még egy kis idő eltarthat, mielőtt a permet eléri a halat. Ezért fontos, hogy a csalit előre beperzselje, attól függően, hogy milyen fajokat akart elkapni. A halakat könnyedén meg lehet enni vagy akár eladni is. Az alkalmazás teljesen egyszerű, és a kidolgozott csali készítése teljesen megszűnt.

A Fish XXL ismert mellékhatásai vagy kockázataik?

Az aktiváló spray nagy előnye, hogy teljesen embertelen. Ezért a halat könnyedén meg lehet enni a fogás után, vagy akár eladni is. A termékkel kapcsolatban nincsenek kockázatok vagy mellékhatások.

General Fish XXL teszt

Más termékekkel ellentétben ez egy nagyon egyszerű másolat, amelyet gyorsan fel lehet venni a kabátba vagy a nadrág zsebébe. Bár nagyon sok időt vesz igénybe, hogy felkészüljön más csalikra, vagy akár sok pénzt is készítsen, a permet könnyen befújható anélkül, hogy komplex alapra lenne szüksége. Még a kenyér is elegendő, mint egy csali, hogy sikeresen elkaphassa a halat, ami tökéletes azoknak a horgászoknak, akik szeretnek rendszeresen halászni a tányérján, vagy akár családját is átadják vele. A fogás háromszorosodik, és nem ülsz szükségtelenül hosszú ideig a jégen vagy a vízen, és véget vet a háta mögött.

General Fish XXL tapasztalatok

Miután körbejárta az aktiváló spray-t az interneten, hamar megtalálja azokat a véleményeket, amelyek szintén megerősítik a tulajdonságokat. A termék minden horgász számára kedvelt, mert hatásos, és még mindig elveszi az idejét a halászat előtt egy halcsípés előtt. A horgászpálcához megbízhatóan jut el, de a gyönyörű szempontok semmiképpen sem veszítenek el. Sok horgász meg van győződve a permetről, és ajánlja másoknak, de nem is akar nélkülözni. Itt olvashat több felhasználói élményt!

Mi a Fish XXL költsége?

Általában egy üveg aktiváló spray 98 euróba kerül, de vannak olyan esetek, amikor a szállító az árukat is olcsóbbá teszi. ebben az esetben egy üveg 49 euróba kerül. Bár ez az ár lehet magas, első pillantásra, de aki egyszer nachdeckt mennyi pénzt fizetett csali vagy összeszerelés, gyorsan látni, hogy a termék teszi a mestert fizetett és igazán számít, miután fogása több halat. Ezért nagyon ajánlott.

Hol lehet rendelni a Fish XXL-t?

Az interneten a gyártó a honlapján kínálja a permetezés megrendelésének lehetőségét. Azok, akik gyorsan rendelnek, 50 százalékos kedvezményt kapnak. Ehhez be kell jelentkeznie a honlapon egy formában, névvel, telefonszámmal és származási országgal. Ezt követően az egyiket egy illetékes ügyfél tanácsadó hívja fel, aki akkor felveszi a megrendelést is. Ezután a terméket egyszerűen szállítják, csak akkor fizetik, ha közvetlenül az ajtó előtt szállítják. Szinte nincs kockázat.

General Fish XXL felülvizsgálata

Különösen azok, akik jéghalászatot folytatnak, tökéletes partnerek ezzel a permetezéssel, és ideális esetben megduplázhatják termésüket. Ez a halászatot is sokkal érdekesebbé teszi. Tehát az aktiváló spray nagyon egyszerű csalikra is alkalmazható, még akkor is, ha a kenyér szuper csali lesz. És a teljesen természetes összetevőkből álló termék a halon végződik, amely a horogon végződik. Mind a Friedfische, mind a ragadozó halak elkaphatók, és még a félénk hal is bejut a hálóba. A normál vizeken a termék nem olyan hatásos, de hatékony, ezért ezekben az alkalmakkor is használható. Természetesen magától értetődik, hogy a halakat természetszerűen fogyasztaná, anélkül, hogy aggódnia kellene a mellékhatások miatt. Valójában nem lesz jobb, és a halak elkapása soha nem volt könnyebb.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Összeszedtél a halászathoz, előkészített felszereléshez, csalihoz és egyéb kiegészítőkhöz, és egy bizonyos ponton felmerült a kérdés – hatékony csali a halak számára. A piacon számos olyan ajánlat létezik, amelyek az ügyfelek különböző kategóriáira vonatkoznak. Természetesen egyedül is készíthetsz egy csalit, a legegyszerűbb összetevőkből, feltéve, hogy pontosan tudja, milyen és milyen arányban keveredik össze. A harapási feltételek nagyon eltérőek lehetnek, és negatívan befolyásolhatják a halak aktivitását és a harapások számát. Van egy kérdés – hogyan változtatni a halászat menetét a jobb? E célból létrehozták a Fish XXL harap aktivátort.

Ez a permet a téli halászathoz serkenti a halat és nagyon jó eredménnyel jár, mivel nagyon hatékony összetevői:

 • Kannabiszolaj. A ponty halakra gyakorolt hatását nem csak tudományos kutatások, hanem számos horgászgeneráció is megerősíti.
 • Kalmár fehérje. Ez az összetevő a ragadozó halak kedvéhez tartozik.
 • Növényi mész. Egzotikus összetevő, amely a legtöbb halat kedveli.
 • Elefánt fokhagyma. A halakat rossz és éhes.

Télen nehézkessé válik a halászat. Végül is, amikor alacsony hőmérséklet alakul ki, a szokásos csali hatása jelentősen csökken, vagy egyáltalán nem fordul elő. Sok, a halak számára érdekes anyag megszűnik a vízben való feloldódás és a környezettel való szaglásuk átadása. A Fish XXL csalétek még hideg vízben is feloldódnak, és a tartály különböző helyszíneiről vonzzák a halat, ami óvatosan veszíti el, amikor csaliával közelíti meg a montazét.

A csalit közvetlenül feldolgozzuk, mielőtt a halászati pontba belevágnánk. Nem számít, milyen a horog fog kinézni: kukorica, vérférgek, lárva. A feldolgozás nagyon egyszerű. Néhány kattintás elegendő a halászat intenzitásától és az áram erősségétől függően. A békés halak csalija elég két-négy alkalommal, egy ragadozó vagy óvatos halak feldolgozásához – hét-nyolc alkalommal. Három falat után újra fel kell vennie a Fish XXL-t, hogy frissítse a szagot. A pontos feldolgozás lehetővé teszi, hogy élvezze a halászatot, amelyet nem tartott sokáig. A téli halászathoz illeszkedik a legmegfelelőbb módja, amit a téli halászattal foglalkozó versenyzők véleménye is megerősít.

A halászati élmény már nagyszerű számomra, szeretek halászni nagy csaliért, és megpróbálok elkapni egy nagy méretű halat. A hálózatok nem vonzanak, szeretem a tisztességes és tisztességes halászatot minden eszközzel. De itt gyakran el kell mennie haza anélkül, hogy elkapnék. Természetesen megpróbálja vonzani a halakat mindenféle csalival, de a nagy hal nem annyira bolond és hülye, a cselekedeteit is elgondolják. Rendeltem magam egy spray a harapás a termék, láttam jelentős különbség! Erõsebb vonalakat kellett kapnom, és mindig egy nagy csukát kellett egy sültlábat venni, mert a halászat jól ment! András. 44 éves

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fish XXL
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Euphoric Feet
Egészség

Euphoric Feet véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
xg-55
Férfiak

XG-55 véleménye, kedvezmény és vásárlás