eToro véleménye, kedvezmény és vásárlás

eToro – Mi ez?

Az eToro egy nemzetközi bróker, amely számos kereskedési eszközben kereskedik, például  pénznemeket, készleteket vagy ETF-eket. Ez magában foglalja a crypto pénznemek széles skáláját, mint a Bitcoin, Ripple vagy Dash. A kereskedési számla megnyitása mind az egyének, mind a vállalatok számára lehetséges. A bróker az egyik társalapítója a társadalmi kereskedelemnek. Ebben követheti az aktuálisan legeredményesebb kereskedők élő feedjeit, és másolhatja az 1: 1-et. A kereskedelem és a kereskedési stratégiák láthatóak, és lehetővé teszik a kezdőknek, hogy jobban megértsék a kereskedelmet, vagy megismerkedjenek az új kereskedési lehetőségekkel, például a digitális pénznemekkel. Minden platformon keresztül történő kereskedés online történik. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben vagy csevegésben, de sajnos nem telefonon. A Kereskedési Platform díjakat számít fel az értékesítés időpontjában esedékes spreadek formájában. Ennek eredményeképpen a Forex Broker finanszírozza üzleti tevékenységét, hogy biztosítsa az összes kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatást, például támogatást vagy időben történő kifizetéseket. Cipruson regisztrált, a bróker a helyi pénzügyi felügyeleti hatóság szabályainak hatálya alá esik, ami hajlamos a szabályozott bróker törvényes üzleti politikájára.

Mit ígér az eToro szoftver?

Az eToro által használt szoftver két különböző változatban létezik. Védjegyekkel kapcsolatos stratégiák fejleszthetők a demo verzióban, és a virtuális fogadások valós fejlesztési basszusra is vonatkozhatnak. Valódi kereskedelemre nem kerül sor, így az összes nyereség és veszteség célja, hogy először ismerkedjen meg a szoftver használatával. Az élő változatban a jelenlegi árak megjelenítésre kerülnek, így a valós idejű fejlesztések közvetlen hatással vannak a kereskedelem elhelyezésére. A szoftver a weboldalon és az alkalmazáson keresztül is elérhető. A szoftver közvetlenül az asztalra történő használata a platform korai szakaszában a 2007 és 2012 közötti időszakban lehetséges volt. Időközben ezek a letöltések már nem állnak rendelkezésre. Az áralakulást nagyon világosan mutatják, így a fejlett kereskedelem minden szükséges információt megkap, és a kezdők nem kerülnek elrettentésre. A jelenlegi szakmák és saját történetük külön-külön megtekinthető. Ez lehetővé teszi a gyors cselekvést vagy a megfelelő megfontolásoknak megfelelő időt. Minden egyes kereskedelem megkötése előtt a befektetett összeg mellett meg kell határozni a kockázat- és biztonsági mechanizmusokat, mint például a stop-loss funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy maximálisan gyakorolhasson az egyes ügyleteket, és ne hagyatkozzon teljesen a szoftver döntéseire, mint egy kereskedelmi robot használatával. Ezen a linken keresztül létrehozhat egy demó számlát! *

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Az eToro engedélyezett / engedélyezett és szabályozott?

Hivatalosan bejegyzett kereskedelmi platform mind Izraelben, mind pedig az Egyesült Királyságban és Cipruson. Ott a szolgáltatót a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság vagy a CySEC felügyeli. Rendszeres ügyfelek jelentkezhetnek be a ciprusi brókernek, és betéteket helyeznek el egy szabályozott brókernek. Ezenkívül a bróker prémium tagsággal rendelkezik. A vállalat brit alapú része felelős ezekért, ami azt jelenti, hogy a szabályozás az Egyesült Királyság hatóságainak szabályai alá tartozik. A Brexit során fontos, hogy ezek az ügyfelek folyamatosan naprakészek legyenek, mivel a jelenlegi fejlemények közvetlen hatással vannak a kereskedési számlákon rendelkezésre álló összegek biztonságára.

Milyen eToro díjak vannak?

Az eToro különböző díjakat számol fel a kínált szolgáltatásokért. A betétek általában ingyenesek. Az első díjak nem vonatkoznak a vásárlásra, csak a kereskedett valuták, készletek vagy áruk értékesítésére. Itt a megfelelő spreadre esik. Ez automatikusan eltávolításra kerül. A számlán feltüntetett összegek tehát megegyeznek a megújított felhasználás vagy letét tényleges számlaegyenlegével. Minden folyó díj már a kereskedési számla megnyitása előtt már átlátható a honlapon. Ha alaposan elolvassa a webhely tartalmát, megmenthet néhány meglepetést, például a kivonások költségeit. Ez fizetendő fizetésenként 25 dollárig terjed. Jelentkezhet az 50 dollár kifizetésére. Itt gondosan meg kell fontolnia, hogy azonnal szeretné-e kifizetni a nyereményét, vagy inkább várni, amíg egy magasabb összeget el nem ér. Mivel a kereskedési számlák betétei és nyeresége teljes összegben jelenik meg, fontos, hogy nyomon kövesse magát. Ellenkező esetben fennáll annak a kockázata, hogy újból befekteti a nyereségeket, amelyeket valójában fizetni kíván.

Mit tehetek az eToro-val?

Jelenleg kereskednek, többek között:

  •  részvények
  •  Deviza
  •  nyersanyagok
  •  EFT – ek és
  •  cryptocurrencies.

A keverék nagyon kiegyensúlyozott, és elegendő változatot tesz lehetővé az akcióban. Fontos, hogy a kezdők tudják, hogy ezek a kereskedési eszközök csupán ajánlattétel. Ön egyedül határozza meg, mely területeken tudja jól, hogy reálisan felmérheti a kereskedelem kockázatát. Nem létezik követelmény a kereskedelemnek az összes területen való elhelyezése. A társadalmi kereskedés lehetővé teszi, hogy elsőként tanulmányozza a kriptográfiai valuták fejlődését, és tanulmányozza a többi kereskedő stratégiáját. A kereskedők közössége mellett a társadalmi kereskedelem a kockázatkezelés elmélyítésére is szolgál. Más kereskedők megfigyelésével csak annyit tanulsz, mint a piacok és a tőzsdék napi tanulmányozásában. Kombinált, könnyen elbúcsúzhatjuk a veszteséges befektetéseket, vagy a tapasztalatainkat később, akár kereskedőként is nyerhetjük másoknak. Ugyanakkor ez a ciklus biztosítja, hogy a kereskedelem továbbra is vonzó befektetéssé válik, és nem helyettesíti más befektetések. Ezen a linken keresztül létrehozhat egy demó számlát! *

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Van-e eToro bónusz vagy minimális betét?

Az első befizetéshez szükséges minimális befizetés $ 200 és $ 10,000 között van. Ez utóbbi összeg a minimális betétre vonatkozik a vállalkozások számára. A magánbefektetőknek nyújtott minimális betét összege attól is függ, hogy melyik országban regisztrál. Németország esetében a minimális betét jelenlegi értéke 200 euró. A nem ellenőrzött fiókok maximális összege 2.250 USD. A fiók igazolásához be kell igazolnia az Ön személyazonosságát, valamint az aktuális címét. Mindkettő a szabályok közé tartozik, amelyek a kereskedési platform rosszabbak, a pénzmosás vagy más kétes ügyletek elkerülése érdekében. A személyazonosság igazolásához hivatalos azonosítót lehet beolvasni és feltölteni az a program-ba. Ezután eltarthat néhány nap ahhoz, hogy a fiók hivatalos megerősítést nyerjen. Betétek az ideiglenes maximumig és a kereskedelem már elvégezhető. Az ellenőrzés után magasabb összegeket is befizethet. A brókernek nem létezik fix bónusz a regisztrációhoz. Ehelyett a bónuszajánlatokat szabálytalan időközönként kínálják fel. Ezek elérhetõk akár a felhasználók egyéni csoportjain, mind a kétmillió felhasználó számára. Másrészről, a barátságos hirdetések bónuszát folyamatosan kínálják. A csábító bónusz ellenére javasolnia kell a kereskedési platformot azoknak az embereknek, akik pénzügyileg képesek kezelni a kereskedési veszteséget.

Az eToro csalás vagy jó hírű?

A vélemények és ajánlások nagyon nagy számban érhetők el online. Mivel a szolgáltató 2007 óta működik, a megjegyzések a szolgáltató fejlődését is mutatják. Kezdetben a felhasználók panaszt tettek például a megnövekedett szoftveres meghibásodások és problémák rövid távon a támogatással való kapcsolatfelvételhez. Az asztali szoftver 2012-es eltávolításával a szoftver kezelésében jelentkező problémák egyre ritkábbak voltak. A társadalmi kereskedési platform meglehetősen kritizálható, és a meglévő kereskedők hosszú távon kötődnek. Azok a jelentések, amelyek általában jelzik a csalást, például a magas elsődleges betéteket, további összegek befizetését kéri, a megtagadott kifizetések pedig nem szerepelnek a megjegyzésekben. Ha a szó megtévesztése gyakran a veszteségek frusztrációja mögött van. Mivel azonban a szolgáltató betartja a kockázatok tisztázására vonatkozó kötelezettséget, ezeknek a megjegyzéseknek a súlyossága csak kismértékben sérült. Érdekes azonban a vélemények, amelyek felhívják a figyelmet a cipru

si brókerek növekvő számára. A letétek 20 000 eurós összegben történő megőrzésére szolgáló alap a befektetők védelmének köszönhetően csak a szolgáltatók számának növekedése miatt nem megfelelő. Itt azonban Ciprus kormányát először arra kérik fel, hogy javítson.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Mit kell keresnem az ilyen programokban?

Az ügynökök minőségi jellemzői a szolgáltatótól függően csak jelentéktelenül eltérőek. Annak érdekében, hogy biztos lehet benne, hogy regisztrálta a helyes választást, itt megtudhatja, mely pontokat kell közelebbről szemügyre vennie. Ezek a következők:

  •  Adatbiztonság: Senki sem akarja, hogy spambe küldjön spameket, miután bejelentkezett egy brókernek. Ezért saját adatait harmadik félnek kell egyértelműen megjelölni. Nincs arra utaló jel, hogy az eladó jövedelmező kiegészítő tevékenységet folytat, például az adásvétel útján. Inkább az a program még saját szoftvereket is felajánl az azonosító dokumentumok feltöltésére. A jogosulatlan harmadik felek hozzáférése így már megakadályozható a hack korai szakaszában. Külső fizetőeszközön keresztül történő kifizetések esetén mindig előzetesen tájékoztatni kell a súlyosságáról.
  •  Rendelet: A ciprusi és az egyesült királyságbeli kormányok szabályozása egyensúlyt teremt a brókerek profitmotíváján és a befektetők érdekein. Ha kétség esetén panasz érkezik, akkor a jogorvoslat nem zárható ki. Mivel szabályozott irodák függnek egy jó kép, nem, hogy a hírnév negatív szalagcímek problémákat az illetékes hatóságokkal veszélyben a saját érdekükben eToro.
  •  Átláthatóság: Az átláthatóság azt jelenti, hogy a befektetőknek tisztában kell lenniük a kapcsolódó kockázatokkal. Ez a szolgáltató a szociális kereskedelemben ezeket a tanácsokat nagyon láthatóan több helyre teszi a saját honlapján. Ez magában foglalja azt a megjegyzést is, hogy csak olyan összegeket kell kifizetni, amelyek teljes vesztesége gazdaságilag megvalósítható lenne. Másrészt a szolgáltató sok könnyen érthető információt nyújt a GYIK, videók vagy online szemináriumok formájában. A bróker nem dobja be a befektetőket a hideg vízbe, hanem aktívan járul hozzá az intelligens kereskedési stratégiák megalapozásához.

Általános eToro teszt

Az első lépés a regisztráció. Itt van a kereskedelmi számla és egy demó számla közül választhat. Mindkettő számára fontos, hogy ne adjon meg semmilyen fantáziadat-adatot annak érdekében, hogy elkerülje a kifizetésekkel kapcsolatos későbbi problémákat. A következő lépésben vagy használhatja a demo számla fiktív összegeit, vagy letétet tehet egy valós kereskedelmi számlán. Ez utóbbiak hitelkártya terhelések, banki átutalások vagy pénzügyi szolgáltatók, például PayPal vagy WebMoney használatával lehetségesek. Ettől az időponttól kezdődően az első kereskedelem megvalósítható, vagy a szociális kereskedelem lehetőségeit jobban meg lehet vizsgálni. Más eToro ajánlatok közé tartozik a tagság a saját klubodban. A bronztól a platináig minden egyes tagságnak bizonyos előnyei vannak. Azonban a tagság a titkosítási pénznemek és a társak számára nem kötelező.

Általános eToro tapasztalatok

Vélemények a platformokon, mint a Broker-Reviews.de általában nagyon kiegyensúlyozott. Mint a következetesen pozitív írja le a szoftver nagyon jó tisztaságát. A használat során képzett tapasztalt kereskedők sikeresnek bizonyulnak a kínált demo számla használata nélkül. Azonban a szerzők különböző tapasztalatokat szereztek a támogatással. Ez németül beszélő és udvarias, de néha nehéz elérni. Azoknál a problémáknál, amelyek egy bizonyos időnyomással járnak, ennek a türelemnek a megszerzése is nehezebb. Ezen a linken keresztül létrehozhat egy demó számlát! *

Mi a vélemények az eToro kifizetésekről?

Ami a kifizetést illeti, előnyösek a pozitív megjegyzések. A gyors kifizetést ismételten dicsérték, így a kért összegeket a következő napon jóváírják a számlán. Kifizetési problémákat csak akkor ír le, ha a fiók még nem lett ellenőrizve. Csak azt követően, hogy a személyazonossággal és hivatalos személyazonosító okmánnyal való kinyomtatásra kerültek, az összegeket ténylegesen felszabadítják. Néhány korábbi felhasználónak is nehézségei voltak a fiók törlése után. A fel nem használt kereskedési számlák 12 hónap után esedékes összegét terhelik. Az összes terheléses összeg figyelembevétele ezért még a számla lezárása után is ajánlott, hogy gyorsan kifogást emeljen a jogosulatlan díjak ellen.

Szüksége van eToro letöltésre?

Jelenleg a letöltés nem szükséges a kereskedelem összes funkciójának a kereskedési crypto pénznemek használatához. A szoftver kényelmesen használatos a bejelentkezéssel a weboldalon. A mobil kereskedelem számára elérhető a kereskedési platform alkalmazása. Ingyenes letölthető a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store-ból. A nagyon kis képernyő ellenére az alkalmazás úgy lett kialakítva, hogy az aktuális árakat könnyű ellenőrizni. A szakmákat tehát nem úgy határozzák meg, hogy nem gondosan mérlegelik a döntést.

Hogyan jutok el az eToro bejelentkezéshez?

A bejelentkezés könnyen elérhető a weboldalon keresztül. Onnan a felhasználók hozzáférhetnek a valódi kereskedelmi számlához vagy demó számlához. Egy másik lehetőség a Facebookon vagy a Google-on keresztül történő bejelentkezés. Ennek eredményeként az adatokat nem kell minden alkalommal beírni, így a kurzusok spontán felülvizsgálata még kevésbé bonyolult. Ezen a linken keresztül létrehozhat egy demó számlát! *

Van eToro demo számla is?

Az eToro Demo számla lehetővé teszi, hogy fiktív kereskedelmet hajtson végre valós ármozgások alapján. A kezdő egyenleg csak gyakorlatilag elérhető, ezért nem fizethető. A demo számla célja, hogy megismertesse Önt a szolgáltató használatával és annak bizonyításával. A demo számla használatának határideje ugyanolyan alacsony, mint a költségek. Különösen, ha a szociális kereskedés eddig ismeretlen volt, a demó számlával megismerheted a kapcsolódó funkciókat ezen a területen is. Az első újonc hibákat nem kell a demó számlával valós feltételek mellett elvégezni. Az esélyek arra, hogy a nyereséggel járó kereskedelmet koronázzuk, magasabbak, mint egy demó számla nélkül. Ezen a linken keresztül létrehozhat egy demó számlát! *

Summary
Review Date
Reviewed Item
eToro
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Alco Barrier
Egészség

Alcobarrier véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
Actipotens
Egészség

Actipotens véleménye, kedvezmény és vásárlás