Electricity Saving Box véleménye, kedvezmény és vásárlás

Ebben a napban és korban, amikor semmi sem igazán olcsó, különösen az energiával kapcsolatban, a jó tanácsadás drága. Valódi segítség itt a saját Electricity Saving Box számára különböző tarifák. Gyakran ugyanakkor a háztartási gépek is olyan drága húzódnak, hogy egyre többet kell fizetnie. Különösen a mosógépekkel és más nagyobb elektromos készülékekkel kapcsolatos költségek merülnek fel, ami különösen érezhető az év végén. Mivel azonban csak 10-15 évente megújulnak, előfordulhat, hogy jelentős energiát fogyasztanak, ami csak az életkoruk miatt következett be. A másik dolog a kis elektromos készülékek, ahol még csak nem is ellenőrzik, mennyi energiát fogyasztanak. Legkésőbb, amikor a számla jön, akkor a dühös felébredés. Ma megvizsgáltuk az Electricity Saving Box készüléket, amely a villamos készülékek egyszerű vezérlésével a lehető legkisebb energiát takarja. Részletesen megnézzük a következőket.

Mi az a Electricity Saving Box?

Néhány ember figyelmet fordít az áramfogyasztásra. Mindent az olcsóbb alternatívákról szabályoznak, például a hagyományos fényforrások helyett a LED-eket használják, vagy alapvetően azElectricity Saving Box Eco módot használják, amely számos elektromos készülékben elérhető. De ez a környezettudatos és költségtakarékos viselkedés nem elég. Az itt bemutatott eszköz csökkenti egyes készülékek energiafogyasztását azáltal, hogy eltávolítja a feldolgozást, ami még nagyobb energiafogyasztást eredményez. Így képes megtakarítani a villamos energia akár 50 százalékát is. Példákkal felsorolva, ez így fog kinézni:

 • 50 százalék: mosógép, hajszárító, légkondicionáló, számítógép
 • 45 százalék: elektromos háztartási tűzhely, vasaló, mikrohullámú sütő, TV
 • 40 százalék: hűtőszekrény, villanymotorok, gázkazán
 • 35 százalék: elektromos vízforraló, izzólámpa, kávéfőző

A hatás egyértelműen attól függ, hogy mely elektromos készülékekre van szükség, de az eszköz meglehetősen hatékony, és teljesen egyszerűen használhatja. Az előnyök nyilvánvalóak.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Kinek van a Electricity Saving Box a megfelelő termékhez?

Az energiatakarékosság elvben mindenki számára alkalmas, aki háztartásában egy kicsit több energiát kíván megtakarítani. És természetesen azok is, akik már úton vannak ahhoz, hogy olcsóbb alternatívákat találjanak mindazért, ami ténylegesen energiát fogyaszt a házban. Ez megkönnyíti a havi költségeket, és hosszú távon azt fogja találni, hogy a villamos energia nem kell olyan drága, mint az ipar célja.

A Electricity Saving Box műszaki adatai

Sokan már azon gondolkodnak, hogyan működik ez az eszköz, milyen műszaki jellemzői vannak, és mi is energiát takarít meg. Ezért tisztáztuk az összes technikai részletet:

 • Méret: 12 x 7 x 4 cm
 • Súly: 170 g csomagolással, 125 gramm csomagolás nélkül
 • A legfeljebb 100 négyzetméteres területre tervezték
 • maximum 85 százalékos páratartalom
 • megfelel a szabvány elektromos hálózatának

Az eszköz kizárólag kiváló minőségű és környezetbarát anyagokból áll. Ha csatlakoztatva van, az energiatakarékosság csökkentheti az energiaköltséget havi 50% -kal azáltal, hogy eltávolítja a reaktánt a rácsból. Ezenkívül az úgynevezett reaktív energia leáll. Az áramellátó hálózaton keletkező teher elkerülhető, így a költségek megtakarításra kerülnek. Az elektromos készülékek kevesebb energiát fogyasztanak a végén, és sokat takarítanak meg. Ez az egész titok. Ez nem csak egészséges a villanyszámlánkért, hanem a saját egészségére is. A készüléket elkapó sugárzás miatt napról napra sokat tudunk velünk.

Hogyan használhatom a Electricity Saving Box?

A készülék úgy van kialakítva, hogy egyszerűen a foglalatba tegye. Több egyszerűen nem szükséges. A fedett tartomány akár 100 négyzetméter. Azonban fontos, hogy ne helyezze a fürdőszobába vagy nedves helyiségekbe. Csak a 85 százalékos páratartalom mellett él, ezért a szokásos körülmények nem adódnak a fürdőszobában vagy a nedves helyiségben. A csatlakozás után csak várni kell – és a következő számlán, ahol a megtakarítások már észrevehetők.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a Electricity Saving Box?

Minden újonnan megvásárolt eszközzel meg kell néznie az előnyeiről és hátrányairól, hogy pontosan tudjátok, mire készül. Tehát megpróbáltuk megmagyarázni az előnyöket és hátrányokat az alábbiakban.

előnyök

 • könnyű kezelhetőség
 • nincs hamis információ, hatékony energiafelhasználás
 • A hatékonyság már tudományosan megalapozott és bizonyított
 • meghosszabbítja az elektromos készülékek élettartamát
 • csökkenti a Electricity Saving Box költségeit
 • 1-2 hónapon keresztül fizet
 • elveszi az elektromágneses sugárzást az eszközökből
 • biztonságosabb az emberekre és az állatokra
 • >hátrányok
 • Senki sem ismert

Az előnyök nyilvánvalóak. A készülék mindenféle épületben használható. Nem csak a saját lakásában vagy lakásában. Szintén kereskedelmi épületekben, munkahelyeken, fitneszközpontban vagy kávézóban. Csak mindenhol, ahol villamos energiát fogyasztanak és elektromos készülékeket használnak. Rendkívül könnyen kezelhető és egyszerűen csatlakoztatva van az aljzatba. Hatékonyságát számos tanulmányban bizonyították és bizonyították. A felhasználónak még hosszabb ideje van valami az eszközről, mert az ellenőrzött fogyasztás miatt ez nem terheli meg a készüléket annyira, mint a szokásos esetben. A doboz legkésőbb két hónap múlva fizet, és még több energiát takarít meg. Eddig még nem találtunk hátrányokat, ami alapvetően elveszíti az eszköz megvásárlását. Mindenképpen meg kell adnod neki egy esélyt.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Általános Electricity Saving Box Teszt

Természetesen jobban megismertük magunkat és teszteltük a készüléket. Már volt egy olcsó ár a cégünkben, majd a dobozt megkötöttük és teszteltük több hónapig. Munkánkban számítógépeket, lámpákat, mindenféle elektromos készüléket használunk, amely kevesebb energiát fogyaszt e célból. Ez csak azt jelentette, hogy “csatlakozik” és vár. Egy hónap elteltével a hatás már észrevehető volt a Electricity Saving Box. A következő hónapban ugyanaz volt az ügy, és így folytatta és tovább. A készülék ideális, ha pénzt szeretne megtakarítani, és nem csak az energiatakarékos alternatívákra korlátozni. De még itt is nagyon jól segíti a készülék. Például a LED-ek száma folyamatosan növekszik, és valószínűleg tovább fog terjedni a jövőben. Egyedül már energiát takarítanak meg. És ez az energiatakarékos is jó. Amit még mindig találtak, bár nem nyilvánvaló: Egy kolléga ismét és újra panaszkodott a fejfájásokról, amelyekkel alapvetően csak az üzletben volt. A doboz használatával ezek tovább csökkentek, amíg a munkavállaló ritkán panaszkodott: A parkolt elektromágneses sugárzás jelentősen csökkent, ami szintén észrevehetővé tette az egészséget. Egyáltalán nem volt jobb! Összességében nagyon örültünk az eredménynek.

Általános Electricity Saving Box tapasztalatok

Bárki, aki a fáradságot keresi az interneten való kereséshez, meg fogja találni. A jelentések nagyon különböző, de általában van egy pozitív hang, így biztos lehet benne, hogy az elektromos készülékek fogyasztanak, a segítségével ez az eszköz minden esetben kevesebb energiát fogyaszt. Negatív jelentések nagyrészt egyet sem talált, bár egyes vélemények abban az értelemben, hogy nem világos, hogy mennyi erő maga az eszköz, vagy hogy mennyit takarít meg. Ugyanakkor bebizonyíthatjuk, hogy a teszt jó eredményt hozott, és az általános tapasztalat is egybeesik vele. Itt olvashatja el az ügyfél-élményt!

Vannak olyan ismert áramforrás-megtakarítási problémák?

Nem találtunk problémát a tesztünkben vagy más idõben. Fontos azonban, hogy a telepítést mindig szakszerűen végezzük. Vagy ne tegye be az aljzatba egy nedves helyiségbe, hogy elkerülje a károkat. Ellenkező esetben tényleg nem jelent problémát.

Hol lehet megvásárolni a Electricity Saving Box csomagot?

Az eszköz az Amazon-on érhető el, és jó áron megvásárolható. Ennek előnye természetesen, hogy itt a szokásos eljárásokat kell alkalmazni a hajózás vagy a fizetés tekintetében. A vásárlás előtt át lehet olvasni az eladó véleményeit, valamint más vevői véleményeket is. Tehát gyakorlatilag nincs kockázat, ha úgy dönt, hogy megvásárolja a Electricity Saving Box.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Következtetés a Electricity Saving Box

Meglepett minket, hogy valóban egy olyan eszköz, amely képes aktívan enyhíteni a feszültséget az elektromos berendezések és az energiafogyasztás. Olyan könnyű használni, hogy már majdnem el sem hiszed. Azonban a villanyszámlák bizonyítják az ellenkezőjét, és így elég pénzt takaríthat meg. Az energiatakarékosság könnyű egyrészt azáltal, már most alternatívák tipikus hataloméhes, és az elektromos készülékek rendszeresen frissített, hogy azok megfelelnek az alacsonyabb költségek értékeit tekintve az energia számlát. De ez a készülék új akadályt teremt, ami szintén optimális az egészség szempontjából. Elektromágneses sugárzás a minimumra csökken, nem szennyezi a tényleges készüléket, így az energiatakarékos ideális partner a háztartásban, ami megtartja a villamos energia költségek alacsonyak, és biztosítja a hosszabb élettartamot a berendezés. Nem lehet jobb.

Az igazi teljesítmény állandó, valamint a fali kimeneti feszültség rögzítve van. Ezért a fenti egyenlet csak a PF teljesítménytényezőtől függ. Minél nagyobb a teljesítménytényező, annál alacsonyabb az áramerősség vagy annál kisebb a teljesítménytényező, annál nagyobb az áramerősség. Az energiatakarékos doboz nélkül az áram magas lesz, és alacsonyabb lesz, ha a doboz be van dugva, mert a doboz maga növeli a teljesítményt.

A bemutatón nem ezt hangsúlyozzák. Nem is gondolom, hogy ezek az értékesítési személyzet tudják a teljesítmény tényezőt. Ők nem mérnökök, vagy nagyon képzettek és jól ismerik a Electricity Saving Box kapcsolatos dolgokat.

Ezeket a személyeket kihívhatjuk, hogy valódi teljesítménymérőt kapjunk, hogy valódi teljesítmény jelenjen meg. Nagyon biztos vagyok benne, hogy nem teszik meg, mert állandóan megmutatják majd a készüléket.

Az elektromos vállalatok az általunk elfogyasztott valódi energiával töltenek minket. Az igazi teljesítmény mindig feszültség-, áram- és teljesítményfaktorból áll, nem csak feszültségről és áramról. Ha az áram magas, állandó feszültséggel, akkor a tényleges teljesítmény ugyanaz lesz, mivel a teljesítménytényező alacsony. Ha az áram alacsony, ne izgulj, mert a tényleges teljesítmény még mindig ugyanaz, mivel a teljesítménytényező magas lesz.

Kezdjük azzal, hogy meghatározzuk az igényelt energiatakarékos doboz működését. Ez egyszerűen egy teljesítménytényező korrekciós áramkör. A teljesítménytényezõ korrekciós áramkör korrekciót biztosít a teljesítménytényezõre úgy, hogy az energiaszolgáltató által szállított energia megegyezzen a fogyasztó tényleges fogyasztásával. A teljesítménytényező ideális értéke az egység vagy 1. Ha az erő tényező egység, akkor az 1. és a 2. egyenlet egyenlő. A fogyasztói terhelés többsége induktív jellegű, például elektromos ventilátor, légkondícionáló és mosógép, hogy csak néhányat említsünk. Az induktív terhelésnél a teljesítménytényező mindig 1 alatt van. Az állítólagos energiamegtakarító ténylegesen olyan teljesítménytényező korrekció, amely a legtöbb esetben egy kapacitív hálózat, amely ellensúlyozza a természetes induktív terhelés hatását. Ahogy a teljesítménytényező csökken, az áram növekszik. A teljesítmény tényező növelésével az áram csökken. Azonban a berendezés / készülék által fogyasztott valós teljesítmény ugyanaz. A valódi teljesítmény nem mérhető egyszerűen egy többméteres használatával, amint a hirdető tette. A hirdetőknek az energiaszint-mérőt kell használniuk a valóság bemutatásához, de ú

gy vélem, hogy nem fognak olyan lépéseket tenni, amelyek veszélyeztetik üzleti tevékenységüket.

Az alábbi táblázat tényleges jellemzés eredménye egy adott berendezés energiafogyasztásánál (a tényleges vagy valós teljesítményre utalok, amelyet az elektromos elosztó cég olvas). Három iterációm van, ahol megváltoztattam a teljesítménytényező korrekciós áramkör hatékonyságát vagy az A.K.A. energiatakarékossági eszköz, amelyet Electricity Saving Box számára tervezünk. Az itt használt mérő a Yokogawa WT310 digitális teljesítménymérő. Az összes oszlopban lévő adatokat a Yokogawa WT310 digitális teljesítménymérővel mérjük.

Previous Post
Actipotens
Egészség

Actipotens véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
Euphoric Feet
Egészség

Euphoric Feet véleménye, kedvezmény és vásárlás