Eco Slim véleménye, kedvezmény és vásárlás

Eco Slim – Mi ez?

A túlsúly súlyos problémája ma. Nem arról van szó, hogy túl sok a csípore néhány kiló, de túlságosan elvárják a testét az egészségtelen étrendtol. Ezenkívül a testsúlyt legkésobb akkor kell csökkenteni, ha a testtömeg-index, a rövid BMI elérte a 30 értéket.

A 30-as BMI-ról az embereket elhízottnak, azaz elhízottnak tekintik. A 18,9 és 24,9 közötti BMI azt jelzi, hogy az ember normális testsúlyú. Ez azt jelenti, hogy az egészséges normális testsúly elérése vagy fenntartása nem jelenti azt, hogy ritkán kell. Ha BMI értéke 25 és 29,9 között van, figyelmet kell fordítani a lehetséges fizikai problémákra, például a körkörös bél és ízületi fájdalmakra.

Általában célszeru egészségügyi okokból a normális testsúly tartományában tartózkodni. Aki fogyni akar, online, a reklámozásban és számos gyógyszertárban megtalálja a különbözo eszközöket, amelyek gyors és egészséges fogyást ígérnek. Az egyik ilyen megoldás az cseppek. A jogorvoslat zsírégeto, és a gyártó azt állítja, hogy pár hét alatt akár 12 kg-ot is képes elveszíteni a termékkel. Megvizsgáltuk a zsírégetot, és az alábbiakban összefoglaljuk az orvoslás tesztjeit, tapasztalatait és hatásait.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Eco Slim összetevok

Eco Slim

Az EcoSlimet a Native Remedies cég forgalmazza, és csepp formában kapható. A termék tisztán növényi, és elo kell segítenie a zsírégetést. A zsírégetés növelésével az ügyfélnek természetesen fogyásba kell kerülnie, és el kell érnie a célsúlyát. A gyártó szerint a szintetikus konzerválószerekkel, ízfokozókkal és színezékekkel ellátott élelmiszerek miatt az emésztés nem muködik megfeleloen, és a zsírlerakódások elofordulnak. Zsírégetovel a zsírt be kell kötni, és nem is kell bejutni a testbe.

A tisztán gyógynövényes étrend a következo anyagokat tartalmazza:

 • Kitozán
 • L-karnitin
 • alga-traktus
 • guarana kivonat
 • borostyánkosav
 • Jamaica kakukkfu kivonat
 • Koffein

B-vitaminok (B2, B5, B6, B8 és B12)

Milyen hatást gyakorol a termékre és az egyedi összetevokre?

Eco Slim funkció

A zsírégetok hatásmechanizmusa ismert és elismert a diétás iparban. Az étkezési zsíroknak nem szabad bejutniuk a véráramba, hanem az emésztorendszerbe kötodnek és kiválasztódnak a belekben. A táplálékkiegészíto gyártója azt is kimondja, hogy a cseppek szabályozó hatást fejtenek ki a vércukorszintre, fokozzák az anyagcserét, csökkentik az éhségérzetet, és az anyagok hatékony keverékének köszönhetoen természetes zsírégetot termelnek. Megvizsgáltuk a diétás készítmények egyes komponenseit, és az anyagok hatása alatt.

 • A kitozánt más néven poli-D-glükózaminnak is nevezik, és biopolimer. Bár ez a biopolimer szintetikusan eloállítható, természetesen elofordul néhány gombafajban is. A kitozán a gombák sejtfalából nyerheto, és így természetes polimer vegyület. A polimer sokszor képes kötni a zsír nettó tömegét. Ez azt jelenti, hogy még kis mennyiségben is elegendo ahhoz, hogy sok zsírt kiszurjen az élelmiszerbol. A zsírköto hatás már a gyomorban kibontja a kitozánt, és így megakadályozza a zsír belépését a véráramba. A kitozán zsírköto képességét tudományosan igazolták.
 • Az L-karnitin egy természetben eloforduló vegyi anyag, amelyet az élelmiszerekben találnak, különösen hústermékekben. Az L-karnitin az emberi szervezetben is elofordul, és szerepet játszik a zsírsav-anyagcserében. A zsírsavak viszont a vázizom növekedéséhez szükségesek. Az L-karnitint gyakran használják a sportolók, hogy elegendo aktív zsírsavat biztosítsanak a szervezet számára az izomnövekedéshez.
 • Alga kivonat – Az alkalmazott algáknak hatóanyagot kell tartalmazniuk, amely a japán tudósok szerint körülbelül 10% -kal képes a testzsírt a patkányokban csökkenteni. A hatóanyag egy olyan fehérjecsoportot aktivál, amely a testzsírt hové és más energiaformákká alakítja. Ezt a hatást emberekben nem bizonyították. Ismeretes azonban, hogy bizonyos algás kivonatok vízköto hatást fejtenek ki, és így folyadékot öblítenek ki a testbol.
 • Guarana kivonat – a kivonat tartalmaz koffeint, és ez egy pick-me-up. A sportolók szeretik használni a guaranát, hogy növeljék az anyagcseréjüket és érezzék magukat.
 • A borostyánkosav – borostyánkosav a toxinok kiégésére szolgál a testbol. Az anyag ezért méregteleníto hatást fejt ki. A toxinok mellett természetesen sok vizet is kipréselnek.
 • Jamaica Thyme Extract – Jamaica Thyme valójában egy fuszer, és a gyógyszertár és az orvostudomány kivonataként használják a légzoszervi megbetegedéseknél. Ez a fajta kakukkfu expectoráns, antiszeptikus és antibiotikus hatású. Ezenkívül a kakukkfunek detoxikáló hatása van.
 • A koffein – és a guarana kivonat, a koffeinnek ösztönöznie kell az anyagcserét és segít a zsírvesztésben.
 • B-vitaminok – fontos szerepet játszanak az emberi szervezetben. A B-vitaminok szolgálnak u. a. Idegi növekedés, sejtmegújulás, bor- és hajnövekedés, fontos vitaminok a muködoképes és eros immunrendszer számára. Ezen kívül a B-vitaminok (B2, B5, B6, B8 és B12) elosegítik a zsírégetést.

Eco Slim adagolás

A gyártó bevételi ajánlása a következo:

 • 35 csepp EcoSlim-t egy pohár vízben oldunk
 • naponta kétszer inni az oldatot étkezés közben

A megoldást reggel vagy reggel, reggel, este, vacsora alatt vagy után kell bevenni.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Eco Slim teszt

Miután alaposabban megnézték az összetevoket, biztos lehet mondani, hogy az cseppek segíthet a fogyásban. A kitozán megköti az étkezési zsírokat, és segít a magas zsírtartalmú étkezés után, hogy a szervezetben nincs több zsír felhalmozódva. A csökkent vagy elfojtott zsírbevitel miatt a szervezetnek meg kell használnia a tárolt zsírt, és így a felhasználó fogyhat. Az orvoslás azonban nem segít, ha az emberek továbbra is rosszul fogyasztanak, és mindenekelott túl sokat. Ha fogyni szeretne, akkor a zsírégeto ellenére módosítania kell a diétát, és kevesebb kalóriát kell fogyasztania, mint amennyit fogyaszt. Egy másik fontos téma természetesen a mozgás. Ki akarja venni a cseppeket, és egyúttal a táplálkozást is megváltoztatja, természetesen gyorsabban érinti a testsúlycsökkenést a fizikai aktivitáson keresztül. Az izomépítés során az L-karnitin csepp zsírégetokben elegendo zsírsavat biztosít a szervezet számára. A cseppek segítenek a testsúlycsökkenésnek és a megfelelo illeszkedésnek, de egészséges táplálkozás és testmozgás nélkül a gyógymód nem lesz sikeres.

Eco Slim tapasztalatok

A termékkel kapcsolatos tapasztalatok korlátozottak, mivel a termék meglehetosen új a német piacon. Az a néhány cikkek igazolják, hogy a kedvezo hatás, és leírják, hogy a termék kezdetben úgy tunt, lassú, de a felhasználó ezután 1 kg per nap, és összesen 13 kg csökkent. Egy másik felhasználó 10 kg-ot veszített el. Az összetevo kitozán esetében ismét sok tapasztalatról számoltak be, amelyek bizonyítják az anyag zsírégeto hatását.

Összefoglalva elmondható, hogy a cseppek segítenek a testsúlycsökkenésnek, de senki nem jut el 12-13 kg-ig más tényezok (étkezés és testmozgás) átalakulása nélkül. Ezen a linken keresztül több ügyfél-élményt talál!

Felhasználó jelentése

1. nap: Annyira lenyugözött az cseppek, hogy természetes összetevokbol készült, ezért nincs megfelelo mellékhatása. Nagyon motivált voltam, amikor megrendeltem a terméket, és egy ideig próbáltam. Az elso napon ismerkedtem meg a cseppek bevitelével és megszoktam. A bevitel teljesen problémamentes volt, a csepp gyorsan bejutott a vízbe, és nem hagyott negatív utóízzel. Ez volt az egyetlen dolog, amit egy kicsit féltem, és hogy naponta kell bevennem a terméket, de nem tetszik. Aggodalmam azonban teljesen megalapozatlan volt.

7. nap: Egy hét múlva az cseppek-lel, még nem sok változott. Észrevettem azonban, hogy adagjaim kicsit kisebbek az étkezés során, még akkor is, ha éhes vagyok. Az ezt megelozo ital valószínuleg kevesebbet vesz. Ezenkívül a zsírt közvetlenül kötik és eltávolítják az élelmiszerben. Eddig észrevettem a szokásos séta a WC-vel. Az anyagcserét növeli, és rendszeresen számíthatok rá. Valódi plusz!

14. nap: Két héttel a bevétel kezdete után már ajánlom az Eco Slim-ot, és csak az anyagcserét. Rendszeresen menni tudok a fürdoszobába, ugyanakkor a zsír is éget, amit én is magamhoz vinnem, és amit velem kezdtem. Én is észrevettem az elso sikereket a mérlegeken, amelyek egy kicsit tömörebbek. Büszke vagyok magamra, és biztos vagyok benne, hogy megtartom a diétát. Mivel elonyt az egész dolog: Azt kell, hogy lemondanak a diéta, hogy semmi, még ha az a gondolat merül fel, gyakrabban mondta, hogy talán meg kell tennie semmit változtatni.

21. nap: Három hét után elvégeztem az elso változásokat a diéta során. Az a tény, hogy a részek már nem annyira hatalmasak, tovább csökken, és a sport csak egyre többet erosíti az egészet. Eddig nagyon elégedett vagyok, és azt mondhatom, hogy minden bizonnyal továbbra is egy fontot veszítek. A célsúlyom még mindig egy kicsit ki van kapcsolva, de biztos vagyok benne, hogy Eco-Slimmal megtehetem. Mellesleg, az utazás közben nem jelent problémát, amikor barátnommel utazom. Természetesen ez megkönnyíti a dolgokat.

30. nap: A hónap elso napja után az adagolás én jobban eltávolított Eco Slim mint sok más diéták és nézze meg a siker egyértelmuen a tükörben. Mindenütt, ahol kellemetlen zsírlerakódások halmozódtak fel, nincs többé olyan kopasz, amely a ruhadarabon keresztül feszült. Szóval nagyon elégedett vagyok eddig.

60. nap: Módosítottam az étrendet a szokásaimra, de mindig gyozodjek meg róla, hogy nem eszem túl sokat, nemhogy túl sokat adok a rossz dolgoknak. Bár még mindig nem, hogy még a gyorsétterem is az asztalon van, de ez már nem annyira tragikus az Eco-Slimnél.

90. nap: Szeretnék ajánlani az Eco Slim-ot mindazoknak, akik más étrendekkel küzdenek. Valóban segít és termel természetesen – abszolút elonye más termékekkel szemben.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Eco Slim mellékhatások

Az Eco Slim használatával semmilyen mellékhatást nem tapasztaltak. Azonban bárki, aki allergiás az egyik említett összetevore, vagy érzékeny az egyik anyagra, nem szabad a zsírégetot használni. A kitozán zsíros székletet okozhat, mivel a kitozán több zsírt köti össze.

Vásárlás Eco Slim

Az Eco Slim közvetlenül a gyártótól kaphat. A gyártó oldalára a következo gombra kattintva jut el! Ezenkívül a gyártó 50% -os kedvezményt kínál a termékére.

Eco Slim ár

A termék ára elcsúsztatható, és a csomagok számától függ. A csomag jelenleg csak 49 eurót (normál ár 98 euró) és 50 csomagot kínál két csomag ára 98 euróért. Minden csomag tartalmaz egy palackot cseppekkel. Ezenkívül van egy másik csomagméret is. Ha öt csomagot szeretne vásárolni, akkor csak három csomagot kell fizetnie, és ingyenes két csomagot kell kapnia.

Eco Slim Vélemények

A cseppek zsírcsökkentésre használhatók. Fontos, hogy a cseppek megvásárlása elott figyeljen a kompatibilitásra, és kérjen tanácsot az orvostól a célzott és különösen egészséges fogyás elvégzésére.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Eco Slim
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Catch Me Patch Me
Szépség

Catch Me Patch Me véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
Varicobooster
Egészség

Varicobooster véleménye, kedvezmény és vásárlás