Cube Air Cooler véleménye, kedvezmény és vásárlás

A hűvös nyári hőmérséklet elérése nem könnyű. Vannak, akik hűvös borítékot vesznek fel, mások a  ventilátort és mások a légkondicionálót közvetlenül a lakásban vagy a házban telepítik. Az utóbbi azonban gyakran nagyon drága. Legkésőbb, amikor a következő villanyszámla jön. Ráadásul a dolgok általában meglehetősen hangosak. Ha megszakadnak, magas javítási költségek merülnek fel, amelyeket senki sem akar foglalkozni. Ráadásul a piac annyira elárasztja az a tény, hogy könnyen elveszítjük az áttekintést, ha valaki aktívan keres egyet. Tovább, látszólag leküzdhetetlen akadályt többféle aztán jön a helyszínre, akkor is, ha valaki keres egy működő Cube Air Cooler, amely egyszerre egy párásító vagy légtisztító. Találtunk azonban egy olyan megoldást, amely nem csak olcsó, hanem kis méretű is. Az egyik, amely képes lépést tartani a nagy készülékekkel és kevés karbantartást. Minden erre vonatkozó információt az alábbiakban foglalunk össze.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Mi a Cube Air Cooler?

A Cube Air Coller egy mini klímaberendezés, amelyet a nyári forradalomnak neveznek. De ő többet tehet. Ugyanakkor egy párásító és légtisztító, ha ezeket a funkciókat szeretné használni. Kis méretének köszönhetően szinte bárhová telepíthető, és végül élvezheti a tiszta és mindenekelőtt a hideg levegőt. Ezenkívül könnyen csatlakoztatható az apartmanban található elektromos csatlakozással. Még jobb: USB portra is alkalmas. Itt láthatók a következők:

 •  Mini légkondicionáló
 •  Légnedvesítő
 •  Légtisztító
 •  kis méret
 •  az áramellátás vagy az USB használatával

Még ezek a jellemzők jellemzik az Cube Air Coolert, mint a háztartás előnyeit. De van még több, amire támaszkodhat.

Kinek a Cube Air Cooler a megfelelő termék?

A termék elsősorban azoknak szól, akik a saját négy falukon kellemes klímát kívánnak elviselni. A rendszeres lakásépítésen kívül a penthouse házak üdvözlő partnere is lehet. Ezenkívül előnyei vannak azok számára is, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a készülék ezenkívül tisztítja és légiesítse a levegőt. Így az allergia szenvedők foglalkoznak, akik nem képesek nélkül ilyen eszköz. A mini-légkondicionáló minden eseményre készen áll.

Cube Air Cooler műszaki adatai

Az alábbiakban összefoglaltuk az összes fontos technikai részletet:

 •  Áramforrás USB-n vagy tápkábellel
 •  Használat az irodában vagy házban lehetséges
 •  Eszköz típusa: ventilátor
 •  kiváló minőségű műanyagból készült
 •  A vezérlési mód normális
 •  a maximális teljesítmény meghaladja a 20 wattot
 •  ideális a 10 és 15 négyzetméteres szobákhoz
 •  9 watt teljesítmény
 •  5 voltos feszültség
 •  Méret: 165 x 165 x 170 mm
 •  3 sebességes üzemmód
 •  különböző LED színek választhatóak
 •  A víztartály kapacitása: 750 ml
 •  Szín: fehér

A készülék felszabadítja a levegőt a legkisebb részecskékből, és három különböző módot kínál a felhasználónak a beállításhoz. Ha egy kicsit több hangulatot szeretne, megváltoztathatja az integrált LED-ek színét. Ez magában foglalja a pihentető éjszakai fényt, amely lehetővé teszi, hogy jól aludjon éjszaka.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Hogyan használhatom a terméket?

A készülék egyszerűen fel van szerelve, a víztartály be van töltve és be van kapcsolva. Megfelelő csatlakozó segítségével a készülék csatlakoztatható az aljzathoz, ellenkező esetben USB csatlakozóval csatlakoztatható. Különösen az ilyen készülékek nyarán fizetnek ki, mert éjszaka gyakran olyan forró, hogy nem tud elaludni. Ilyen helyzetekben ilyen eszközt szeretne. By the way, a víztartály egész éjjel tart, ha feltöltitek lefekvés előtt.

Mi az előnye és hátránya?

Mint minden tartozékhoz és egészségügyi termékhez hasonlóan, megvan a maga előnye és hátránya is, hogy először tudnia kell. Ezért ezeket világosan leírtuk:

előnyök

 •  könnyű kezelhetőség
 •  elegendő víztartály
 •  Légnedvesítő
 •  Légtisztító
 •  Három üzemmódnak köszönhetően kellemes hőmérsékletet biztosít a helyiségbe
 •  több szín közül választhat a LED-ek közül

hátrányok

 •  Senki sem ismert

Az eszköz kis karbantartást igényel és könnyen csatlakoztatható. Nincs látható hátránya. A művelet egyszerű, és a víztartálynak elegendő kapacitása van ahhoz, hogy egész éjszakát töltsen. Ezenkívül nem csak a léghűtés szükséges, hanem a tisztítás és párásítás is. Ez mindig olyan egészséges légkört teremt a szobában, ahol jól élhet. Gyakran a klímaberendezések nem képesek megfelelően légnedvesíteni a levegőt. Az eredmény egy száraz nyak vagy a légzőrendszer hatása. Nem ez a helyzet az eszközzel, és így nagy előnye.

Általános Cube Air Cooler teszt

Különösen, hogy a hőmérséklet néha valami kívánnivalót hagy maga után, és a nagy nyár hosszú távon túl forró, a Cube Air Coolert teszteljük. Mivel formája és mérete nagyon jó aufzustellendes eszköz, és minden szobához előnyös. Legalább akkor, ha a munkáját megígérte. Alkalmasnak kell lennie az allergiában szenvedőknek is, mivel ez egyben légtisztító és párásító is. A mini légkondicionáló nem hagy kívánnivalót sem, legalábbis méretben. Bármelyik helyre teheti őket, ahol csak helyet kapsz. Kicsi és nem veszi nagy részét. A telepítés nem először nehéz. A víztartály gyorsan feltöltődik, és Cube Air Cooler egyszerűen bekapcsolja egy gomb. Ha meg akarja változtatni a LED-ek színét, akkor egy gomb megnyomásával is megteheti. Azt kell mondanunk, hogy a készüléknek nem kell elrejteni a versenytársától. Néhány perc alatt észreveszed az első változásokat a levegőben. Ha elég időt hagysz az eszközre, akkor hamarosan kellemes klíma lesz a szobádban. Ezenkívül megjelenik a hozzáadott mennyiség is, ami Cube Air Cooler ömmel használja. Először nem tudtuk elképzelni, hogy képesek vagyunk aludni, de a bekapcsolás után csak ezt erősíthetjük meg. Csendesen fut, nagyon kellemes elaludni. Összességében nagyon elégedettek voltunk az eszközzel a tesztben, ezért szeretnénk ezt a pontot javasolni. USB kábellel és használati útmutatóval rendelkezik. Az említett csatlakozó a tápegységhez, amelyet minden elektromos kiskereskedőnél néhány euróért kap.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Általános Cube Air Cooler tapasztalatok

Bárki, aki keresi az internetet, számos véleménnyel fog találni azokról a felhasználókról, akik szintén tesztelték az eszközt, és ugyanolyan meggyőzőek voltak, mint mi. A mini légkondicionáló minden szempontból kifizetődő, és különösen éjszaka biztosítja a csodálatos éghajlatot az alváshoz. Még akkor is, ha még mindig meleg van. De néha meg kell adnod egy kis időt, amíg az egész terem alatt marad. De akkor tisztán és enyhén nedves levegőre számíthat, amellyel sok felhasználó elégedett. Igazán jó tipp, ami szintén szívesen átadódik. Kattintson ide további ügyfél-élmények megtalálásához! *

Ismertek Cube Air Cooler problémák?

Mint minden légkondicionáló rendszerhez, ellenőrizze és töltse újra rendszeresen a víztartályt. Ez az egyetlen módja annak, hogy garantáljuk a jó szellőzést hosszú távon, amellyel élhetünk. Ezenkívül mindig ügyeljen arra, hogy az eszköz a kézikönyvben leírtak szerint működjön. Ellenkező esetben nincsenek nagy problémák a készülékkel.

Hol vásárolhatok Cube Air Cooler?

Előnyösen közvetlenül a szolgáltatók, mint az Amazon. Itt különböző eladók kínálják az eszközt, és egy jó áron. Egyeseknél két eszköz is rendelkezésre áll, így több szobát is felszerelhet vele. A mini légkondicionáló is jó partner az irodában, ahol a levegőt tiszta és kellemes munkakörnyezetet biztosít. Ezen kívül az Amazonon keresztül megrendelt felhasználók pontosan ugyanolyan előnyöket kapnak, mint a többi termék. Ez azt jelenti, hogy egyszerű fizetésről van szó, és magad választhatja az eladót, és elolvashatja véleményét. Tehát gyakorlatilag nincs kockázat, amikor megvásárolsz egy olcsó eszközt, ami szépen hűti a túl forró napokat.

Cube Air Cooler felülvizsgálata

Összességében értékeljük az eszközt igen pozitívnak. Különösen a forró napokon valóban nehéz kellemes klímát hozni a saját szobájába. Bárki, aki fontosnak tartja a levegő nedvesítését és megtisztítását, gyakran nehéz megtalálni a megfelelő eszközt. A nagyobbak is nagyon karbantartást igénylőek és óvatosnak kell lenni, hogy ne legyenek túláradva. Ha még az elektromos számlázás is megtörténik, általában durva ébredés történik. Mert a legtöbb valódi teljesítményű guzzler is. Hogy kijutni az útról, tudsz erről a kis mini-légkondicionálóról, amelyet általában USB porttal működtetünk. Nedvesíti a levegőt, és egyszerre megtisztítja. Még éjjel is ideális eszköz, mert nemcsak csendesen működik, hanem elegendő mennyiségű víz is van raktáron, amelyet egy 750 milliliteres tartályban tárol. Ezenkívül az eszköz alkalmas arra, hogy elaludjon, mivel a színes LED-eket megvilágítja a szobában, amelyet szabadon megváltoztathat a színével kapcsolatos saját döntése szerint. Tehát nincsenek kívánatos kívánságok és azok, akik at

tól tartanak, hogy egy nagy légkondicionáló rendszert vásárolnak, és kockáztatják magukat, és egészségüket e kisméretű kocka vásárlásával valóban kedvelik.

Most, hogy megváltozik az időjárás, valami hőmérsékleti tisztogatásra ragad. Az éjszakák csak egy kicsit túl melegek az alváshoz hűvös szellő nélkül, de még mindig nem elég melegek ahhoz, hogy igazolhassák a hatalmas ablakegységet, vagy pedig az AC-t (és az elektromos számláját együtt). De ne aggódj – a New York-i időjárástól eltérően, boldog közeg, amikor otthonodat a megfelelő hőmérsékleten tartod.

Ismerje meg az evaSmart EV-3000-et az Evapolar-tól, amely egy személyi váltakozó áramú egység, amely csak tökéletes átmeneti eszköz lehet.

Ez a kis apró egység (és én azt értem, apró) apró darabokat tartalmaz egy kicsit, a kicsiny méretét tekintve. Ez mindössze 7,24, 8,54, 8,14 hüvelyk, de büszkélkedhet hűtési teljesítmény akár 1360 BTU, és azt állítja, hogy a terület körülbelül 43 négyzetméter viszonylag hideg. És miközben meglehetősen szkeptikus voltam arról, hogy egy nagy ékszerdoboz méretű kocka valóban mit tehetne, egyszóval lenyűgözött.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Cube Air Cooler
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Dr Farin
Szépség

Dr Farin véleménye, kedvezmény és vásárlás