Clenbuterol Hatás, adagolás és tapasztalat

Annak érdekében, hogy a testépítésben is jól működjön – különösen versenyeken való részvétel esetén – egyes sportolók megfelelő költségeket tesznek. Olyan anyagokat használnak fel, amelyek gyakran kétségesek arról, hogy megengedik-e őket. Ezenkívül rendszeresen más célokat is folytatnak, mint azok, amelyekhez ténylegesen testépítőket használnak. Tehát szintén a termék. Ma tárgyaltuk a témát, és lebontottuk, hogy miről szól, hogyan segíthet az izomépítésben, és mindenekelőtt, hogy miért is bírálható.

Mi teszi a Clenbuterol-ot?

Először is érdekes tudni, hogy mi is az, amiről van szó. A termék alapvetően olyan gyógyszer, amelyet elsősorban az asztma kezelésére használnak. Ez a béta-2-szimpatomimetikumok csoportjából származik, és ezenkívül különböző aminovegyületek alatt szerepel. Sajnálatos módon rossz hírbe került, mert Európában már egy ideig használták a borjúhízás területén, majd visszajöttek a kritikába, amikor Katrin Krabbe sportolót használta 2010-ben a Tour de France-n. Hasonlóképpen Alberto Contador kerékpáros pályafutása során is használta. Azonban az anyag a fejlõdést fejleszti a testépítés területén is, hiszen Andreas érmét használta. A termék egyik előnye, hogy anabolikus támogatást nyújt a csíkos izmokhoz, miközben segíti a zsírégetést. Sajnos a mellékhatások listája is hatalmas (például álmatlanság, remegő kezek, szív-érrendszeri problémák és fokozott görcsök), ezért jó ötlet eldönteni, hogy tényleg használni szeretné-e. Itt az összes információ dióhéjban:

  • nem tartozik az anabolikus szteroidok csoportjába
  • egy recept
  • elsősorban asztma kezelésére használják
  • foglalkozik a csíkos izmokkal
  • ezért a testépítésben vagy általában a sportban is használják

Bárki, aki korábban foglalkozott a javítással, és azt még mindig hasznára kívánja használni, biztosan bölcsen kell választania.

Clenbuterol

Milyen a Clenbuterol hatása?

A termék nagy előnye, hogy javítja a sport teljesítményét, mivel növeli a pulzusszámot és növeli a testhőmérsékletet. Így használható mind a képzés, mind a zsírégetés során. Így a szervezet definíciójának vonzó eszköze, ha pontosabban meg akarja különböztetni a különböző, specifikus izmokat. Ebben az esetben azonban először gondosan meg kell vizsgálni, hogy valóban van-e értelme a küldetésnek. Ezenkívül vérvizsgálatokban is kimutatható, és még mindig a versenybizottságok kritikája. Az asztmás betegeknél az anyagot azért használják, mert egyszerre aktiválja és aktiválja a hormonokat és a hírvivőket, amelyeket szintén “stressz hormonként” ismerünk. Mivel ezek a szervezet egészében működnek, a hatás természetesen nagy előnye az érintetteknek. Ha pontosabban szeretné tudni, mi okozza a termék-t a szervezetben: Amint a szívverés felgyorsul, a hörgők kitágulnak, és jobb lélegezni tud. Ez a hatás szintén nagyon örvendetes a képzésben vagy a testépítésben, hiszen a szervezet akkora oxigént képes felvenni, így hatékonyabbá válik a képzés.

Kik számára alkalmas a Clenbuterol?

Főleg asztma kezelésére alkalmazzák. Ezenkívül néha nehéz bejutni, mert rendszeres recept, ezért nem könnyű hozzájutni a gyógyszertárból. A testépítés területén azonban a gyakorlók is előnyösek, ha jobban meg akarják határozni testüket, hogy bizonyos izmaikat jobban meg tudják vizsgálni. Főleg táplálékkiegészítőként használják, ha intenzívebb és hatékonyabb képzésre van szükség.

A Clenbuterol Doping?

Az a kérdés, hogy az anyagot doppingnak tekintik-e, némileg ellentmondásos. Például, ha csak a terméket használod, hogy meghatározzod a testedet, és többet kapsz a képzésedből, általában úgy teszel, hogy jól néz ki a versenyeken. Amint korábban említettük, doppingszerrel visszaélésszerűen használják. És mivel nem áll rendelkezésre a pulton, feltételezhető, hogy a termék minden bizonnyal doppingról van szó, függetlenül attól, hogy milyen módon használják. Vérvizsgálattal is megtekinthető, függetlenül attól, hogy az anyagot előtte, vagy sem. A vizeletben vagy a vérmintákban a gázkromatográfia-tömegspektrometriai kapcsolás meghatározza, hogy az anyag jelen van-e a vérben.

Hogyan működik a Clenbuterol bevitel?

Az anyag adagolási formáját általában tabletták formájában adagolják. Az orvos rendszerint naponta kétszer írja elő a terméket lenyelés céljából. Általában a tünetek a bevétel kezdetétől javulnak, az adag a betegség kialakulásától függ. Azonban felvesszük 200 mcg naponta a termék, gyakoriak a kezelési időszak alatt, dózisok 20 és 160 mikrogramm naponta, minden esetben két adagra elosztva. A tabletták alternatíváját cseppek és az inhalátor is biztosítja, ahol a port mély belégzéssel kapják. Nem úgy tűnik, hogy az izomépítés területén néz ki. Itt más dózisokat is lehet használni. Mivel azonban ezen a területen az anyag nagyobb valószínűséggel doppingcsoportnak számít, itt egy dózismeghatározásra lehet számítani.

Mit kell figyelni a Clenbuterol bevételére?

Ha a terméket nem használják az asztma kezelésére, akkor a hatás teljesen más hatással lehet a szervezetre. Ami természetesen az adagoláshoz is kapcsolódik. Ezért tanácsos szakemberrel egyetérteni, szükségszerűen szakemberrel. A túl magas dózis nem hatékony, ezért kerülendő.

Fogyasztható a Clenbuterol?

Mivel a terméket zsírégetéshez is használják, de ez még mindig ellentmondásos, karcsúsító szerként is használható. Ez befolyásolja az anyagcserét, mivel intenzívebb képzésre van lehetőség, és így több zsírt lehet égetni. Azonban nincs közvetlen hatása a testzsír tartalékaira, de elsősorban az elvégzett edzésen alapul. Az egyetlen súlycsökkentő termék, ezért nem ajánlott, hacsak nincs olyan széles körű sportprogram, amelynek célja a súlycsökkentés.

Tudok testépítést Clenbuterol?

Mivel már ilyen célokra használták, elvileg testépítéshez is alkalmazható. Bár nem zsírosítja a zsíros tartalékokat, hozzájárul ahhoz, hogy többet képezzen. Amint a hörgők kitágulnak, a test, és ezáltal az izmok egyre több oxigént kapnak, ami jobb teljesítményt és jobb testtel való felkészülést eredményez. Sokan kihasználják ezt az előnyöket, de a mellékhatások kockázatát is fenyegeti, és a versenyeken elkapják őket, mivel még mindig nem tetszik, és bírálják őket.

Hol lehet leginkább megvásárolni Clenbuterol?

Mivel a termék vényköteles, és ezért nem áll rendelkezésre a táplálékkiegészítőként a piacon, az orvosokkal való együttműködés ajánlott. Azonban kérdéses, hogy ez a fogyás vagy testépítés szempontjából előírja-e a terméket. Nem kívánunk további ajánlásokat adni az anyag megvásárlásának módjáról, de egy táblázatot nyújtunk az ehhez hasonló erőforrásokról. Az az elv, miszerint több oxigént pumpálunk az izmokban, más termékek is felvesznek, amelyek összetevői sokkal kevésbé károsak.

Van mellékhatása a Clenbuterol?

A mellékhatások listája sajnos még egy kicsit hosszabb, ezért azt is jó gondolni, hogy a terméket erre a célra kívánja-e használni. Egyrészt a termék gyorsítja a szívverést, de az adagtól függően ez veszélyes lehet. Hasonlóképpen az anyag izmok remegését és a testhőmérséklet emelkedését okozza. Ugyanakkor a fejfájás is bekapcsolódik. A mellékhatások többségét ideiglenesnek nevezik. Vagyis az idő múlásával eltűnnek, amikor a lenyelés előrehalad. Ugyanakkor a kísérő tünetek is előfordulhatnak. Ezeket a vérnyomást, a troponin érték emelkedését, valamint a káliumszint csökkenését látják. Bár a meglehetősen alacsony dózis gyakran problémák nélkül jelentkezik, a nagyobb dózis gyakran problémás.

A Clenbuterol ingyenesen kapható?

Az anyagot általában csak orvos írja fel, ezért receptre van szükség. Ki akarja használni a sportot, alternatívákat is használhat a piacon, amelyek hasonló hatást fejtenek ki. Azok azonban, akik a termék-t szeretik használni, gyakran más termékek formájában vagy más módon kell beszerezniük.

Mi az általános Clenbuterol tapasztalat?

Mivel a termék alapvetően pontosan mit tesz, nevezetesen a hörgők szélesítését és így hatékonyabb képzést tesz lehetővé, gyakran minősítették nagyon jónak. Azonban még mindig meg kell vizsgálni, hogy tényleg meg kell-e venni, ráadásul nem kapható recept nélkül. Bár az anyag növeli a kívánt teljesítményt, és így több oxigént pumpál az izmokba, de a mellékhatások és mellékhatások listája nagyszerű.

következtetés

A dopping a sport számos területén nem megy, ezért mindenki, aki ki akarja használni ezeket az anyagokat, általában kizárásra kerül a versenyeken. A termék hatását ismételten és ismételten tárgyalják a sportban és a testépítés területén is. Az egyik probléma azonban a beszerzés és az azt követő helyes dózis. Ezért nem feltétlenül ajánlott, mindig receptre van szükség ahhoz, hogy eljusson a gyógyszerhez.

Az FDA nem engedélyezte a termék alkalmazását emberben. A gyógyszer folyékony formáját az FDA hagyta jóvá lovak légúti elzáródásának kezelésére.

Az Egyesült Államokon kívül a termék csak asztma kezelésére kapható. A krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) kezelésére is néha előírják.

A termék nem szteroid, de hasonló tulajdonságokkal rendelkezik az anabolikus szteroidokéhoz hasonlóan, mint például az izomtömeg növelése. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a termék állatokban alkalmazzák a sovány izom mennyiségének növelésére.

A kábítószer továbbra is megtalálható az állatállomány húsában, miután azt elhagyták, és ez betegséghez vezetett Európában és Ázsiában. Emiatt az Egyesült Államok és Európa nyomon követi a szövetmintákat az állatállományból a termék jelenlétének kimutatása érdekében.

A közelmúltban megfigyelték a termék, mint az utcai drogok, például a heroin adalékanyagát.

A termék megfigyelték mind az izomtömeg növelésére, mind a testzsír csökkentésére. Ezenkívül a szervezetben marad a hatóanyag hatása akár hat napig a fogyasztást követően (a detektálható nyomelemek hosszabb ideig maradhatnak). Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően gyakran fogyókúra-kiegészítőként vagy az atlétikai teljesítmény fokozására használják.

Azok a személyek, akik a súlycsökkenést vagy a teljesítménynövelést igénylik, gyakran alkalmaznak anabolikus szteroidokat vagy növekedési hormonokat.

A termék testsúlycsökkenés vagy teljesítménynövelő hatásának vizsgálata emberekben meglehetősen korlátozott, bár számos vizsgálatot végeztek állatokon és állatokon:

A kutatók megfigyelték, hogy a Clenbuterol stimulálja az izom növekedését és javítását, miközben megakadályozza az atrophiát egerekben és patkányokban.

Állatkísérletek azt mutatják, hogy az izomnövekedés növekedése a zsírszövet kárára történik. Ez része az újraparticionálásnak nevezett folyamatnak.

A lovakon végzett vizsgálat szerint a nagy dózisú Clenbuterol hosszú távú alkalmazása növelte a különböző izomkomponensekkel és zsíranyagcserével kapcsolatos gének expresszióját.

Annak ellenére, hogy minimális bizonyíték van a Clenbuterol, mint teljesítménynövelő gyógyszerként, szerepel a Világ Doppingellenes Ügynökség (WADA) tiltott listáján.

Forráskönyvtár és külső hivatkozások
Previous Post
Purefit Keto kapszula karcsúsító
Csökkenés Táplálékkiegészítők

Purefit Keto vélemények, használata és ár

Next Post
Healthwatch
Gadgets

Healthwatch vélemények, használata és ár