City Lips véleménye, kedvezmény és vásárlás

Gyönyörű és teljes ajkak szinte minden nő álma. Korábban azt feltételezték, hogy vagy van, akár nem. Ezért sok nő szépségápolási kezeléseket végez, amelyek nem csak nagyon drágák, hanem kellemetlen mellékhatásokkal is járhatnak. És a legtöbb esetben az eredmény nem is állandó, ezért az eljárást mindig meg kell ismételni időközönként. A sokkal simábbabb lehetőség a City Lips Pro, egy termék, amely láthatóan teljesebbé és szexisebb ajkakká válik. Az eredmény majdnem kétszer akkora, mint a származás, és ezáltal valódi alternatíva. Hipoallergén és csak természetes összetevőkből áll. Kipróbáltuk és jelentést tettünk az alábbiakban.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

 

Mi a City Lips?

City LipsA Lipgloss szinte minden nőt ismer, mert egyedül ezzel az ajakkal jelentősen megváltozhat a megjelenésük. Ezek nem csak festék ezeket, hanem látszólag növelik az ajak mennyiségét, annak ellenére, hogy egy egyszerű szájfény fényesebb, mint a lény. Az itt bemutatott termék egy egyszerű szájfény és biztosítja, hogy a térfogat tényleg megnő. Ez sokkal szebb és szexi megjelenést kölcsönöz természetes összetevőként. Eddig elsősorban más módszereket alkalmaztak a hangerő növelésére. Beleértve az idegmérgeket vagy akár szilikonokat tartalmazó fecskendőket, hogy tartósan fenntartsák a megjelenést. Egy másik kezelés a Botox volt, és népszerű módszer elsősorban Hollywoodban, hogy szépítse és kényeztesse a kört. Sok nő számára ez a kezelés önbizalmat biztosít számukra, de másrészről szexire vágyik. Hasonlóképpen sok ember a szépség megváltozott eszméjére támaszkodik, és vonzónak érzi a nőt. Mert a szép ajkak megcsókolnak, ugye?

Város ajkak összetevői

Az összetevők tekintetében a termék gyártója csak természetes forrásokat használ, természetes és hipoallergén termékeket hozva létre, amelyek 100% -os eredményt produkálnak. Részletesebben áttekintettük a felhasznált nyersanyagokat:

 • tűlevelűek kivonata
 • termelő gélt

huminsav

 • ricinusolaj

Az alkalmazott biocomplex tűlevelű kivonatokat tartalmaz. Elvben ezek a tipikus tűlevelűek, amelyek gyakran a kertekben találhatók. A kúpjaik és tűik jótékony hatású anyagokat hoznak létre, amelyek jó hatással vannak a termékre. Az első helyen, az extraktumot hozzájárul, hogy a hidratációs elősegíti, az ajak szövetet cselekmények meghatározott, és ezzel egyidejűleg az összetevő biztosítja, hogy a szövet könnyen – de biztonságosan – megduzzadnak, és így van egy térfogat-növekedés következtében. A gél gyorsan behatol a bőrbe, és gondoskodik a sejtek szerkezetéről. Ugyanakkor a mikrobák fertőzését megakadályozzák. A kollagén mindig is szerepet játszik a száj bővítésében. Ennek előállítását a huminsav elősegíti. Ugyanakkor ez is befolyásolja az ajak mennyiségét, így elkerülhető az allergiás hatás.

A ricinusolaj gyorsítja az egész folyamatot, és nagyobb megjelenést tesz lehetővé, ami szexi és vonzóvá teszi – mindössze 8 hét alatt.

Kik számára a City Lips alkalmas?

A termék különösen olyan nők számára készült, akik saját ajakkamrájukat növelni akarják, és teljesebbé teszik őket. Ez azt jelenti, hogy szűk vagy lapos változatok esetén is teljesebb megjelenés lehetséges a termék használata során. A felhasználónak természetesen 18 évesnek kellett lennie, de minden korhatár felhasználhatja az ajakfényt. Még akkor is, ha a jelenlegi megjelenés genetikai vagy általában kicsit túl kicsi ajkak vannak. A szájfény csodálatosan használható erre.

Hogyan működik a City Lips hatása?

Az összetevők úgy lettek strukturálva, hogy ne csak elegendő nedvességet biztosítsanak minden ajaknak, hanem enyhén megduzzadják. Ez a folyamat szükséges ahhoz, hogy teljesebbé váljon. Ez a folyamat azonban idővel csökken, amíg már nem használja a terméket. Ezért a folyamatos megjelenítés fontos a megjelenés fenntartásához. Ugyanakkor a huminsav biztosítja a kollagén termelését. Ezt a természetes anyagot általában az ajkak fecskendői formájában alkalmazzák, és célja, hogy teljesebb mennyiséget biztosítson. A termelés stimulálása természetesen az ajakfény alkalmazásakor történik, ezért nincs szükség a tűk használatára. Már 8 hét után sokkal szebb megjelenés jöhet létre.

Hogyan működik a City Lips alkalmazás?

Először is fontos, hogy a bőr tiszta legyen. Ez azt jelenti, hogy először tisztítod az arcot, nem lehet smink maradványok jelen. Ellenkező esetben a termék nem fog megfelelően felszívódni, a hatás hosszabb ideig tart, vagy esetleg még nyilvánvaló is. Ezután a fényt reggel és este alkalmazzák. A rendszeres használat 8 héten belül 100% -os hatást fejt ki. A gyártó azt is garantálja, hogy még ha elfelejtette az alkalmazást, a hatás még mindig látható. Másrészről rendszeres és következetes alkalmazást javasolunk a lehető legjobb hatás elérése érdekében.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

 

Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a City Lips?

Mint minden szépségápolási termékhez hasonlóan, saját előnyei és hátrányai is vannak, amelyeket előre tudnia kell. Ezért a lehetőséget és az előnyöket és hátrányokat mindenkor kihasználtuk:

előnyök

 • egyszerű alkalmazás
 • sikeres még szabálytalan alkalmazás esetén is
 • csak természetes összetevők
 • olcsó alternatíva a tűkhöz & Co.
 • jól tolerálható

hátrányok

 • állandó jelleggel kell alkalmazni

Sokak számára a szájfény folyamatos használatának hátránya az érdemi döntés ellen. Azonban nincs állandó alternatíva a szépségápolás használatával kapcsolatban, ezért a kezelést mindig meg kell ismételni. Egyedül ez egy emberölés indoka a fecskendő kezelésénél. Ezenkívül sokkal kellemesebb, ha csak egy lipglossot használnak, ahelyett, hogy a kezelendő kezelések során fel kellett volna töltenie a tűt. Ezenkívül a fecskendővel való elosztás nem mindig simán működik, ami inkább az ajakfényezéssel kapcsolatos. Az előnyök nyilvánvalóak. Míg a szépségkezelések mesterségesek, a City Lips Pro használata egy teljesen természetes lehetőség, amely korától függetlenül használható. Hasonlóan más bőrápoló krémekhez, ez a termék a természeti erőforrások erejét használja.

Vannak olyan City Lips mellékhatások?

Mivel a termék kizárólag természetes összetevőkből áll, feltételezhető, hogy nincs mellékhatás, mindaddig, amíg biztosítja, hogy Ön nem allergiás az összetevőkre. A kipróbáláshoz alkalmazza a szájfényt egy kis helyszínen, és nézze meg, van-e reakció. Ha ez nem így van, a termék habozás nélkül használható.

Általános City Lips Test

Bárki, aki gondolkodik arról, hogy mi történik egy olyan szépségápolásban, amely teljesebb ajkakat ígér, biztosan jobban kedvelik az ajakfényt. Végeztünk egy tesztet és ellenőriztük a hatást. Az alanyok rendszeresen használják a terméket, és közben dokumentálják az eredményeket, így jó képet kaphatunk róla. Eleinte előfordult az ígéretes megjelenés kis része, az ajkak keskenyek maradtak, de úgy tűnt, hogy nedvesebbek, ami a jobb hidratációnak tulajdonítható. Idővel az alanyaink ajkai megváltoztak. Néhányan egy szokatlanul szokatlan érzést írtak le a szájra, ami normális. Végül meg kell szokni. Az alkalmazás továbbra is egyértelmű volt, és a 8. héten a legtöbbjük sokkal szebb szájról számolt be, jobban érezték magukat, növelte az önbizalmat. A hatás mindenképpen látható volt, és néhányan szívesen ajánlották a terméket.

Általános City Lips tapasztalatok

A legtöbb esetben azok, akik a szájfényben dolgoztak, pozitív élményeket mutatnak be és ajánlják a terméket. Nyilvánvaló, hogy ez is jól tolerálható és ezért örömmel is alkalmazható. A természetes összetevők szinte minden előtérbe kerülnek, és megmutatják annak a képét is, amit már teszteltünk. A felhasználók elégedettek, nem jelentettek mellékhatásokat.

Mit fizetnek a város ajkak?

A terméket a gyártó honlapján, saját webáruházában osztják szét. Az árak nagyon különbözőek. Ezért van egy kis lista:

 • 1 csomag: 39,00 euró
 • 2 csomag (+1 ingyenes): 57,00 euró
 • 3 csomag (+2 ingyenes): 89,00 euró

A 3-as ajánlattal nem sokat teszel. Mert itt sok pénzt takarít meg. Ha valaki az 5 darabot külön vásárolná meg, akkor 178 euró értéket kapna, így az ajánlat minden esetben megmutatkozik. Mivel a terméket tartósan használják is, ez az ajánlat alkalmas azoknak, akik készletet akarnak felhalmozni.

Hol vásárolhatok City Lips-t?

Előnyösen közvetlenül a gyártótól. Ez közvetlenül az online boltban kínálja termékeit, és bizonyos előnyökkel jár. Ez magában foglalja az ingyenes kézbesítést, a 30 napos pénzvisszafizetési ajánlatot és fizetési módot tartalmazó számlát és a PayPal-t. Szinte nincs kockázat.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

 

A város ajkáról

A City Lips egyedülálló kollagén peptid technológiával hidratálja és hidratálja a sejtek szintjét, mindössze 10 perc alatt ígéri, hogy segítenek neked lenyűgöző, fiatalabb megjelenésű ajkak, kevesebb vonal és ránc.

A City Lips weboldalán egy egyenletes réteget alkalmazzon az ajkán a beépített puha ecsettel. Ha színeket szeretne hozzáadni, várjon két percet. Ezután felveheti a City Lips egy második réteget a ragyogás és a térfogat növelése érdekében – akár tömítőanyagként is működik, hogy segítsen a rúzsnak jobban kinézni és tovább tartani.

A 30 perces félidős eredmények 30 napig alkalmazhatók éjszaka lefekvés előtt, és nem kell aggódnia az égéstől, irritációtól, zsibbadástól vagy kemény mellékhatásoktól.

Ezek mind nagyszerű előnyöknek tűnnek. De ha ez leáll, a City Lips valóban élvonalbeli szépség technológia? Hogyan viszonyul a versenyhez? Mely lehetőségek adhatják a legtöbbet?

Ebben a cikkben behatolunk és megbeszéljük, mit tanultunk a kutatásunk során.

Mi okozza a kevésbé csillagképes ajkakat?

Mint a test többi része, az ajkai három réteget tartalmaznak, amelyek elsősorban a keratin, a kollagén és az elasztin fehérjékből állnak.

Amikor fiatalok vagyunk, ezek a fehérjék bőségesek, és a bőrünket feszes, sima textúrájúvá teszik. A normál öregedési folyamat, valamint a környezeti tényezők, például az UV sugárzás, a dohányzás és a szennyezés miatt bekövetkező idő előtti öregedés miatt ezek a fehérjék kevésbé bőségesek, ami ráncok és ráncok kialakulásához vezet.

A test többi bõrétõl eltérõen azonban a szájaink külsõ rétegét borító védõréteg (stratum corneum) nagyon vékony. Szájaink nem tartalmaznak olajmirigyeket, ami azt jelenti, hogy különösen hajlamosak a napfénytől, az időjárástól, a kiszáradástól és a mindennapi használatból származó környezeti hatásoktól.

Kombinált, az ajkak hajlamosak lesüllyedni, vékonyabbá válni, repedéseket és ráncokat alkotnak, ahogy idősebbek vagyunk, néha gyorsabban, mint a környező bőr.

Következtetés a termékhez

Nagyon lelkesek voltunk a termék iránt, ezért ajánljuk másoknak. A természetes összetevők segítségével tökéletes képet és mennyiséget hoz létre az ajkakon, ami rendkívül szexi, és lehetővé teszi a magasabb önbecsülést, anélkül, hogy káros lenne az egészség.

Summary
Review Date
Reviewed Item
City Lips
Author Rating
41star1star1star1stargray
Previous Post
Atlant Gel
Férfiak

Atlant Gel véleménye, kedvezmény és vásárlás

Next Post
Slim4Vit
Szépség

Slim4Vit véleménye, kedvezmény és vásárlás