Airphones vélemények, használata és ár

A hordozható Bluetooth-fejhallgatók szinte minden sarkon láthatóak. De ha egy kicsit közelebb kerülsz, általában tapad a kezed a fejed fölött, mert a legtöbbjük rendkívül drága. Különösen, ha jó hírű szolgáltatókból származnak, az ilyen fejhallgató egy kis vagyont ér. Bárki, akinek iPhone van, előbb vagy utóbb, például az Air Pods-on. Azonban ezek a költségek például a szolgáltatótól 180 euróig terjednek. Alapvetően ezek csak néhány hagyományos vezeték nélküli fejhallgató, amelyeken nincs kábel és Bluetooth csatlakozás. Tehát ezen a ponton az alternatívák köré nézett, és az ún. Alapvetően nagyon hasonlít az eredetihez, és számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre az eredeti annyira ismert lett. Meg akartuk közelebbről megnézni a fejhallgatót.

Mi az a Airphones?

A Airphones néhány fülhallgató, amelyek rádióval vagy pontosabban Bluetooth-on keresztül csatlakoznak a mobiltelefonhoz. Nagy előnye: sokkal olcsóbbak, mint az eredeti, még akkor is, ha nagyon hasonlónak tűnnek. Néhány Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató rendelkezik a következő funkciókkal:

 • Vezeték nélküli sztereó fejhallgató
 • hosszú akkumulátor-élettartam
 • ultra könnyű ergonomikus fejhallgató kialakítás
 • Bluetooth 5.0 szabvány
 • hívás vagy zenehallgatás
 • Újratölthető a mellékelt esetben

A vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató tehát az eredetihez hasonlóan is képes feltölteni még a mellékelt esetben is. Ez azt jelenti, hogy az utat az állandó társaikhoz vezetik, akiket már nem akarsz kihagyni, és jó hangzással meggyőzni.

Airphones

Melyek a fejhallgatók?

Általánosságban elmondható, hogy a mai napig alig senki nem használ rádiót vagy általában MP3-lejátszót nem csatlakoztatott fejhallgatót. A legtöbb zenehallgatás hallgat zenét. Nem csak azért, mert gyakran sokkal többet tárolhat itt, de ugyanakkor hozzáférhet a zenei streaming szolgáltatások széles választékához. A kábel elkerülése érdekében vásárolj magadnak egy pár Bluetooth fejhallgatót, és legyünk őszinték: az Air Pods már elegánsak, de drágák is. Akkor miért ne használjunk olyan olcsó alternatívát, mint az itt bemutatott telefonok?

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Miért van szükségem az Airphones-re?

A fejhallgatók valójában azoknak szólnak, akik egy pár fejhallgatót akarnak vásárolni a mobiltelefonjához. A vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató fiatal és idősek számára is vonzó. Csak bárki, aki rendelkezik egy Bluetooth-okkal rendelkező okostelefonkal, és akivel zenét hallgatni, valamint hívásokat fog fogadni. Mivel a fejhallgató is használható. Csak vegye fel a hívást, és kezdjen hívni, anélkül, hogy megzavarná a mobil telefont. Ezért ennek a terméknek a célcsoportja igen széles, ezért nem lehet általánosítani.

Hogyan használják Airphones?

Először fontos, hogy töltse fel a fejhallgatót. Ez az esetben történik, amely kábellel csatlakozik egy aljzathoz. Ha az elemek megteltek, azonnal elkezdhetjük. Mindegyik telefonon vagy tableten van egy Bluetooth funkció, amely mindig be van kapcsolva. Ha ez nem így van, ez egyszerűen megváltozik a beállításokban. Ezután a készülék megkeresi a fejhallgatót, és felsorolja azokat. Ha most ezt választja, azonnal megkezdheti a hallgatást, miután csatlakoztatta a dugókat a fülébe. A többiek valójában nincsenek ott.

A telefonok zenét hallgatnak

Melyek Airphones előnyei és hátrányai?

Mint minden más szerkentyű, ez az előnyök és hátrányok, amelyeket először meg kell nézni. Az alábbiakban áttekintjük a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató előnyeit és hátrányait:

előnyök

 • megtévesztően hasonlít az eredetihez
 • nagyon hasonló funkciókkal rendelkeznek
 • tökéletes hangzást biztosít
 • töltse fel az utat az ügyben
 • könnyű kezelhetőség

hátrányok

 • Néhány funkció hiányzik, ellentétben az eredetivel

Például az itt bemutatott termék nem rendelkezik azzal a funkcióval, amit telefonhíváshoz érhetünk, vagy a Siri azt állítja, hogy fogad. Ez nem egy nagyszerű funkció, amit könnyedén el lehet végezni. Ellenkező esetben a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató mindent tartalmaz, amire szüksége van a zenehallgatáshoz és a telefonhívásokhoz. Jó hang, amit egy egyszerű művelet követ, beleértve az újratölthető esetet is. A fejhallgatót a fehér kivitelben is szállítják, melyik is tudja.

Általános Airphones teszt és minőség jellemzői

Egyszer úgy döntöttünk, hogy teszteljük Airphones. Az ilyen vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók megtalálhatók a piacon, de néhány nem közel áll az eredetihez, amit tudunk és értékelünk. Tehát egyszer megpróbáltuk ezt az eszközt, és kaptunk egy képet. A kezelés alapvetően megegyezik az eredetivel. Egyszerű és könnyen használható, nem lesz jobb. A fejhallgató töltődik abban az esetben, ha üresek. Az akkumulátor töltöttségi szintjét az okostelefon menü segítségével ellenőrizheti. Az akkumulátor élettartama teljesen ésszerű, és még mindig van lehetőség a dugók feltöltésére az úton. Összességében az ilyen vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók nagyszerű alternatívája az eredetinek, és sokkal olcsóbb.

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Ezért pozitív ítéletet adunk és javasoljuk, hogy folytassa. Emellett a gyártó az ügyfelek számára is lehetőséget kínál arra, hogy minden egyes vásárlást illetően további három év garanciát használjon. Tehát biztos lehet benne, hogy visszajuttatja a pénzt, ha a fejhallgató egy bizonyos ponton leáll.

Airphones fejhallgató

Általános Airphones tapasztalatok és vélemények

Természetesen a termékkel kapcsolatos kutatásunk során olyan felhasználóktól is beszámolunk tapasztalati jelentésekről, akik már képesek voltak a termékkel kapcsolatos tapasztalatok megszerzésére. A legtöbb esetben olyan jelentéseket találtunk, amelyek nagyon elégedettek voltak. Legtöbbjük nagyon jól ment a termékkel, és nem akart többé hiányozni. Azoknak, akik eléggé negatívan jelentettek a termékről, általában nehézkes volt a dugók csatlakoztatása, ami nem a szabály. Ha ismeri az iPhone és iPod szokásos fejhallgatóit, és ha megfelelnek, ez nem jelent problémát ezzel. Összességében a visszajelzés nagyon pozitív volt, ezért a fülhallgatót nagyon örömmel ajánlották. A további ügyfélélmények elérhetők ezen a linken keresztül! *

Ismertek-e az Airphones problémák?

Vizsgálatunk során nem észleltünk problémát. Vannak azonban olyan felhasználók, akik 100% -ban nem illeszkednek a dugókhoz, és ezért kevésbé viselnek kényelmet. Az ilyen vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók azonban általában nagyon sokféle embernek felelnek meg, így itt nem lehet általánosítani. Alapvetően ezért célszerű kipróbálni és kipróbálni.

Hol vásárolhatok Airphones?

Vásárláskor mindig ajánlott közvetlenül a gyártótól vásárolni. Mert ez nemcsak a termékre vonatkozó szükséges információkat, hanem jó árat is kínál ügyfeleinek. Nagy előny: Ha lelkesedik a termékkel, és még több modellt szeretne biztosítani, akkor többet is vásárolhat kedvezményes áron. Tehát van egy csere, ha a sajátod nem elég teljes. Ugyanígy, az úton, meggyőződhet róla, hogy több veled van veled, és hogy hosszabb utazás közben jól gondoskodik. A gyártó időről időre ingyenes kiszállítást is kínál.

Nem jobb, ugye?

Itt 50% -ot takaríthat meg a gyártóval!

Airphones Műszaki adatok

Ami a technikai részleteket illeti, nézzük meg közelebbről az alábbiakat, hogy megismerhessük magukról:

 • kiváló minőségű sztereó hang
 • Intelligens Bluetooth és azonnali kapcsolat
 • kiváló minőségű HD mikrofon
 • Kompatibilis az Android és az Apple okostelefonokkal
 • Nagy terhelhetőségű fedél

Ami nagyon előnyös: A fejhallgató a Bluetooth szabvány szerint 5.0. Ez azt jelenti, hogy még a modern eszközök is párosíthatók ezzel a szabványgal a fejhallgatóval. Ezzel a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóval ugyanúgy érhető el, mint az Air Pods, csak egy sokkal olcsóbb áron. A műszaki jellemzők megegyeznek, és a fejhallgató tökéletesen alkalmas tartós használatra.

Repülőgépek kényelme

Airphones minősítés és ajánlás

Összességében nagyon jó következtetést akarunk adni a fejhallgatónak. A minősítés főként annak a ténynek köszönhető, hogy a fejhallgató semmiképpen sem rosszabb az eredetihez, csak a hívás elfogadásának funkciója nélkül kell tennie. Ugyanakkor kapja meg az újratölthető tokot, amelyben a fejhallgató bármikor feltölthet. Még ha nincs áramforrás az úton. A legtöbb felhasználó nagyon lelkesedik a készülékkel, ezért ajánlja másoknak. A fiatalok és az idősek is élvezhetik a fejhallgató megvásárlását, különösen akkor, ha azt szeretnék, hogy egy olyan mobiltelefonhoz csatlakozzanak, amely streaming szolgáltatást használ, vagy egyszerűen csak a tárolt zenét játszik le.

Információ a szállítóról vagy a szállítási partnerről

A szolgáltató székhelye Hongkongban, Kínában, és forgalmazza a fejhallgatót világszerte. Előnyösen ezeket jó áron kínálja, és ügyfelei számára is segítséget és tanácsot ad, ha valami nem megy el az eredetileg tervezett módon. Itt van a vállalatra vonatkozó összes szükséges adat:

 •     Hyper Sls Ltd.
 •     7 / F, The Grande épület
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong

Sajnos nem találtunk további információt a szolgáltatóról.

Források és további hivatkozások listája
 1. https://www.melyiketvalasszam.hu/toplista/legjobb-bluetooth-fulhallgato/

Airphones

8.5
Anyag 8.5
Alkalmazhatóság 9.0
Használat 8.5
Ár 8.0
Previous Post
fresh-r
Gadgets

Fresh-R vélemények, használata és ár

Next Post
keto guru
Csökkenés

Keto Guru vélemények, használata és ár